Campings met privé-sanitair op de Utrechtse Heuvelrug

  • Geen wandeltocht met wc-rol onder je arm
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis
  • Geliefde campingplaatsen, dus reserveer snel

Campings met privé-sanitair op de Utrechtse Heuvelrug

2 personen
7 campings gevonden
<
1
>

Kies voor gemak op een camping met privé sanitair op de Utrechtse Heuvelrug

Ben je een echte kampeerder, maar zie je om verschillende redenen op tegen de regelmatige gang naar het sanitairgebouw? Op een camping met privé sanitair op de Utrechtse Heuvelrug heb je je eigen badruimte direct naast je caravan of tent. Dat zorgt voor veel gemak als je minder mobiel bent of kleine kinderen hebt die nog niet zindelijk zijn. Met je peuter aan de hand hoef je niet naar het toiletgebouw te rennen en in het donker strompelen naar het toilet behoort ook tot het verleden. Op deze campings ben je voorzien van alle gemak.

Een hygiënisch gevoel op een Utrechtse camping met eigen sanitair

Op een camping met privé sanitair op de Utrechtse Heuvelrug heb je je eigen spullen voor het grijpen. Je eigen badkamer bevindt zich meestal naast je caravan of tent. Soms maak je gebruik van een sanitairgebouw waarin je je eigen ruimte hebt, met je eigen sleutel. Vaak kan je hier ook de afwas doen. Het sanitair is altijd schoon en beschikbaar. Je hoeft dus nooit meer in de rij te staan.

Natuur en ruimte om je heen op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een prima uitvalsbasis om verschillende steden in de Randstad te bezoeken. Wil je je terugtrekken uit de drukte van de stad, dan zit je hier goed. Water, heide en kleurrijke bossen bieden je volop mogelijkheden voor fietsen, mountainbiken en wandelen. Bezoek ook een van de vele kastelen en landgoederen en ontdek de archeologische schatten van deze regio.