Kleine campings in Utrecht

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Utrecht

Landen
Nederland
X
Regio's
Utrecht
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

12 campings gevonden

<
1
>

Kleine campings in Utrecht: rust en ruimte in de natuur

Staat een vakantie voor jou in het teken van rust en ruimte midden in de natuur? De ANWB selecteert binnen dit thema de beste kleine campings in Utrecht. Op deze campings zijn de voorzieningen uitstekend, alleen op een kleinere schaal. De kleine kampeerlocaties beschikken over voldoende ruimte en bieden volop ontspanning. De kleine campings bieden plaats aan maximaal 60 kampeerplaatsen.

Uitstekende voorzieningen in een gemoedelijke sfeer

Voor wie geen trek heeft in massatoerisme met uitgebreide animatieprogramma's, is een verblijf op een kleine camping in Utrecht ideaal. Iedere kampeerder komt op deze camping in principe voor de rust, waardoor je vanzelf rekening houdt met elkaar. Uiteraard beschikt de camping wel over uitstekende basisvoorzieningen, zoals een campingwinkel, een broodjesservice en een snackbar. Ben je benieuwd of er ook andere voorzieningen zijn, zoals wifi of een zwembad? Maak hiervoor gebruik van de eenvoudige filters op de website.

Plezier op de kleine camping

Verwacht op deze campings geen grote animatieteams. De kampeerders komen hier namelijk om te genieten van de rust en de natuur. Je hoeft je echter geen moment te vervelen. In de meeste gevallen beschikken de kleinschalige campings over een zwembad of zijn er zwemvoorzieningen in de buurt. Daarnaast is er veelal een tennisbaan of sportveld. Ontdek bovendien de schitterende omgeving van de campings per fiets of wandeltocht.

Ontdek het wonderschone Utrecht

De provincie Utrecht mag met een oppervlakte van 1385 km2 dan wel de kleinste van Nederland zijn, dat wil niet zeggen dat de streek niets te bieden heeft. De verrassend veelzijdige provincie herbergt zowel uitgestrekte bossen als sfeervolle steden. Wandel of fiets door Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, maak een tocht langs de diverse kastelen en landgoederen of bezoek een winkelstad als Utrecht of Amersfoort.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter