Campings in Nederland met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Nederland met zwembad

2 personen
361 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Genieten van een vakantie op een camping in Nederland met zwembad

Houd je van water voor je dagelijkse baantjes, waterspelletjes met je kids, ontspanning of puur afkoeling op zwoele zomerdagen? Je hoeft het niet ver te zoeken; een camping in Nederland met zwembad heeft voor ieder wat wils. Nederland biedt alles wat je ook in een ander land zou vinden: prachtige natuur, leuke steden en erg goed uitgeruste campings.

Ruime keuze aan campings in Nederland met zwembad

Het zwembad op of in de buurt van de camping beschikt vaak over leuke extra’s zoals verschillende glijbanen en een apart gedeelte waar de allerkleinsten naar hartenlust plonsen. Jetstreams bezorgen je een stevige massage en relaxen doe je in het bubbelbad. Vaak is er een natuurlijke recreatievijver waarin je zwemt of bootje vaart. Iedere waterliefhebber vindt iets van zijn gading op de camping in Nederland met zwembad.

Bovendien zijn op het kampeerterrein talloze andere sport- en spelmogelijkheden. Je leeft je uit op een volleybalterrein, basketbalkooi, tennisbaan of voetbalveld. Ook zijn vaak een boerengolfbaan, skatebaan of klimparcours aanwezig. Doorgaans biedt de camping met zwembad in Nederland tevens een ruime keuze aan animatie, zodat ook je kinderen de tijd van hun leven hebben.

Bijzondere accommodaties

Heb je zin in een zorgeloze vakantie en vermijd je graag het gedoe van inpakken en je auto volladen met kampeerbenodigdheden? Kies dan voor een van de vele toffe huuraccommodaties op de camping. Droom je van een vakantie in een safaritent, pippowagen, boslodge, strandlodge of luxe glampingtent? Of wil je kamperen bij de boer. Dan vind je op een van de campings in Nederland het avontuur dat je zoekt.

Verrassende natuur in Nederland

De sportieve natuurliefhebber haalt zijn hart op tijdens lange fietstochten door de mooiste natuurgebieden. Er zijn goede fietspaden en met de fietsknooppunten plan je in een handomdraai je fietstocht. Ook de wandelknooppunten vind je haast overal. Dompel je onder in het afwisselende landschap van nationaal park de Hoge Veluwe. Je ziet er zeldzame dier- en plantensoorten en misschien kom je wel oog in oog te staan met een edelhert of wild zwijn. Een wandeling of fietstochtje in de Oisterwijkse Bossen en Vennen, in de buurt van Tilburg, beloont je dan weer met uitgestrekte, waterrijke bossen. Kunstliefhebbers bewonderen de werken van befaamde kunstenaars als Picasso in het Kröller-Müller Museum.

Boeiende steden in Nederland

Houd je van groen en van steden? Amsterdam is een ideale stad om op de fiets te verkennen, al kan het er soms best wat chaotisch aan toe gaan. Je bezoekt er het Anne Frank Museum en het Van Gogh Museum of geniet van een fris biertje op een van de vele terrasjes. Genoeg indrukken opgedaan? Dan ga je picknicken in het Amsterdamse bos. Hier geniet je regelmatig van sfeervolle openluchtconcerten. In het Vondelpark kun je even uitblazen met een lekkere lunch of een kopje koffie in het Blauwe Theehuis. Andere steden die je ook zeker met een bezoekje mag vereren zijn Den Haag, Maastricht, Tilburg en Zwolle.