Vakantieparken bij de Utrechtse Heuvelrug

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken bij de Utrechtse Heuvelrug

Wissen
2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Midden in de natuur op een vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug

Op een vakantiepark bij de Utrechtse Heuvelrug bevind je je midden in de natuur. Na de Veluwe is deze natuurlijke parel het grootste Nederlandse bosgebied, dat zich uitstrekt van het noorden tot het zuidoosten van de provincie Utrecht. Naast natuur vind je hier interessante steden in de omgeving, zoals Utrecht, Amerongen, Zeist en Veenendaal.

Wandelen door de bossen

Trek je wandelschoenen aan, adem de frisse boslucht in en maak eindeloze wandelingen door het schitterende natuurgebied. Populaire bezienswaardigheden in de Utrechtse Heuvelrug zijn Lage Vuursche, de Kaap van Doorn, de Piramide van Austerlitz en de Amerongse Berg. Het hoogste punt van deze berg is 69,2 meter. Kenmerkend voor het natuurgebied van circa 10.000 hectare zijn de stuwwallen, uiterwaarden, bossen en heidevelden. Onderweg passer je eeuwenouwe landgoederen en kastelen of charmante plaatsen als Zeist en Amerongen.

Bezoek de reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark

Vlak bij je vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug bevindt zich het Ouwehands Dierenpark. In deze dierentuin wandel je door het spannende doolhof in het Berenbos, ga je op een spectaculair avontuur in RavotAapia (de grootste overdekte speeljungle van Europa) of sta je oog in oog met de ijsberen. Het hoogtepunt van de dierentuin zijn de bijzondere reuzenpanda's in het reuzenpandaverblijf Pandasia. Ouwehands Dierenpark biedt een onvergetelijke dag voor jong en oud.

Beklim de Domtoren in Utrecht

Vlak bij de Utrechtse Heuvelrug ligt de bruisende hoofdstad van de provincie, Utrecht. Maak een wandeling door de schitterende studentenstad met fraaie grachten of beklim de 112 meter hoge Domtoren. Na 465 traptreden geniet je van een waanzinnig uitzicht over de stad.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter