Vakantieparken in Cadzand

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Cadzand

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Een onbezorgde strandvakantie op een vakantiepark in Cadzand

Voor een ontspannen vakantie aan het strand hoef je niet naar verre oorden te reizen; bezoek de schitterende badplaats Cadzand in het uiterste westen van de provincie Zeeland. Dankzij de eindeloze ruimte en rust van de natuur kom je echt tot rust. Bezoek natuurgebied het Zwin of de Vlindertuin. Ook liggen gezellige steden als Knokke, Terneuzen en Brugge in de buurt.

Eén met de natuur bij het Zwin

Vanaf je vakantiepark in Cadzand maak je de mooiste wandel- en fietstochten in natuurgebied het Zwin. Dit beschermde natuurpark bevindt zich langs de kunst, op de grens tussen Nederland en België. Bij vloed stroomt het zeewater binnen in het dynamische natuurgebied. De totale oppervlakte van het hele park met strand, weides, duinen en schorren is zo'n 160 hectare. Tijdens de wandeling of fietstocht tref je een verscheidenheid aan flora en fauna aan. Zo is er een bijzonder vogelpark met talrijke inheemse vogelsoorten en ontdek je de mooiste vlinders in de vlindertuin. Bovendien vinden mensen regelmatig fossielen in dit bijzondere gebied, zoals een haaientand.

De chique Belgische badplaats Knokke

Vlak bij Cadzand, net over de grens bij België, bevindt zich Knokke-Heist. Deze chique badplaats, die ook wel Knokke wordt genoemd, beschikt over een 12 kilometer lang strand en een gezellige boulevard. Breng hier een bezoek aan het Sincfala museum, waar je meer te weten komt over de boeiende geschiedenis van de streek.