Mini-campings in Oostkapelle

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Mini-campings in Oostkapelle

2 personen
62 campings gevonden

Kamperen in Zeeland op een mini camping in Oostkapelle

Op een mini camping in Oostkapelle geniet je van de rust en het kamperen in de natuur. Geen drukke animatieprogramma’s, kinderdisco of honderden buren: hier kun je ouderwets je tentje opzetten. Dat betekent overigens niet dat er geen faciliteiten op de camping zijn: bij het overgrote merendeel neem je gewoon een verfrissende duik in het zwembad.

Kamperen met het hele gezin

Voor gezinnen met kinderen is een mini camping in Oostkapelle ideaal. Dankzij de kleine omvang verkennen de jongste gezinsleden zelf de camping, zonder te vergeten waar de tent staat. Ook vriendjes maken is gemakkelijk, want je komt elkaar overal tegen. Dat betekent lekker samen spelen in de speeltuin of het zwembad. Op veel minicampings wordt in de zomermaanden animatie voor de allerkleinsten aangeboden. Ondertussen geniet jij van een boek aan het zwembad of een drankje bij de tent. En met het strand op loop- of fietsafstand is een zonnig dagje uit zo gepland.

Bezienswaardigheden in de omgeving van Oostkapelle

Vanaf de camping ben je niet alleen binnen mum van tijd op het strand; Oostkapelle is ook nog eens centraal gelegen tussen de historische steden Middelburg en Veere. Hier bezichtig je historische gebouwen, bezoek je musea en ga je gezellig een dagje winkelen. In het nabij gelegen Domburg bezoek je een zwemparadijs, sla je een balletje op een van de golfbanen of geniet je van een middagje in een kuuroord. Kortom: er is genoeg te zien en te doen vanuit de mini camping in Oostkapelle.