Campings in Noordwijk waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Noordwijk waar honden zijn toegestaan

Wissen
2 personen
11 campings gevonden
<
1
>

Leuke terrasjes, strandtenten en restaurants dicht bij de camping in Noordwijk met de hond

Nabij de camping in Noordwijk met de hond is meer dan genoeg te beleven. Tijdens een strandwandeling kom je verschillende terrasjes, strandtenten en restaurants tegen. Ontwijk je liever deze drukte of wordt er een regenachtige dag verwacht? Breng in dat geval een bezoek aan de Space Expo, verschillende musea en bekijk de vuurtoren van deze badplaats. Tijdens een vakantie in de lente is een bezoek aan de Keukenhof erg geliefd.

Bezoek de bruisende badplaats voor het ultieme vakantiegevoel

Tijdens een vakantie op de camping in Noordwijk met je hond mag een bezoek aan deze bruisende badplaats niet ontbreken. Het oude vissersdorp staat vandaag de dag bekend om de vele horecagelegenheden en winkels. Trakteer de kids op een ijsje op de mooie boulevard en wandel via het strand terug naar je kampeerplaats. Eén ding is hier altijd zeker: het ultieme vakantiegevoel beleef je gewoon in Nederland.

De mooiste kunstwerken op het zandsculpturenfestival

Deze leuke badplaats biedt de perfecte combinatie van strand, boulevard en omringende bossen. Vier je in de zomermaanden vakantie op een camping in Noordwijk met de hond? Breng dan zeker een bezoek aan het zandsculpturenfestival. Ook ben je binnen mum van tijd in het nabij gelegen Katwijk. Tip: er is ook een speciaal hondenstrand in Noordwijk. Honden mogen hier het hele jaar door vrij lopen en spelen.