Glamping in Karintië

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Karinthië

2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

Glamping in Karinthië: kamperen in luxe

Gedurende een glampingvakantie in Karinthië geniet je van het beste van twee werelden. Zo biedt glamourous camping niet alleen het ultieme vakantiegevoel van kamperen, ook geniet je dankzij de luxe kampeeraccommodatie van comfortabele bedden en een perfect geïsoleerde tent. Bij de geselecteerde campings binnen dit thema boek je eenvoudig de perfecte onbezorgde vakantie in Karinthië.

Kamperen midden in de natuur

Bij glamping ervaar je het ware kampeergevoel, net als bij kamperen. Als je 's ochtends wakker wordt, geniet je van het geluid van de zingende vogels en ruik je de frisse buitenlucht. Zodra je de tent uit wandelt, sta je op het gras en verwonder je je over het adembenemende uitzicht op de natuur. De kinderen spelen tot in de late uurtjes in de bossen of op het strand, en 's avonds maak je de lekkerste maaltijden op de barbecue bij het knisperende kampvuur. Dit gaat niet zo eenvoudig vanuit een hotelkamer. Voor eenieder die van de natuur houdt, is glamping een fantastisch idee.

Comfortabel genieten in luxe

Bij glamping in Karinthië heb je geen last van een overvol beladen auto met tenten, slaapzakken en matjes. Zodra je op de glampingaccomodatie arriveert, staat je luxe tent of lodge al klaar. De accommodaties zijn volledig ingericht met comfortabele bedden en enkele meubels waar je je spullen in kwijt kunt. Bovendien is de tent lekker ruim, zodat je rechtop kunt staan en je benen kunt strekken. Alle comfort van thuis dus!

Het zonnige Karinthië in Oostenrijk

Een glampingvakantie in Karinthië is een goed idee voor een actieve vakantie met waterpret. De Oostenrijkse regio staat namelijk bekend als de streek met duizend meren. Verblijf op de groene glampings en reis langs de kleurrijke, pittoreske stadjes, de groene heuvels en de authentieke houten chalets. Helderblauwe meren en groene bergen domineren het landschap.

#