Campings in Karinthië met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Karinthië met zwembad

2 personen
22 campings gevonden

Waterpret op campings in Karinthië met zwembad

Kamperen met het hele gezin in Oostenrijk wordt onvergetelijk op een camping in Karinthië met zwembad. De meeste campings in deze streek zijn perfect voor families met kinderen die graag een van de vele meren in het gebied bezoeken tijdens de vakantie. Er is dan ook genoeg keuze wanneer je op zoek bent naar een camping met zwembad in Karinthië. En dat niet alleen: de campings zijn vaak voorzien van speeltuinen, waterglijbanen en animatieteams voor een vakantie vol (water)pret.

Verblijf aan een van de Karinthische meren

Er zijn veel campings in het Oostenrijkse Karinthië met zwembad - van klein buitenbad voor jonge kinderen tot compleet waterparadijs. Naast waterglijbanen en peuterbad met attracties geniet je hier van bubbelbaden en sauna's. Ook de meren in dit gebied zijn populair om te zwemmen en diverse watersporten te beoefenen, bijvoorbeeld de Millstättersee, het Faakmeer en de Wörthersee.

Activiteiten met kinderen rondom de camping in Karinthië

Naast zwemmen biedt Karinthië nog veel meer te doen voor het hele gezin. Zo kun je een van de vele attractieparken en dierentuinen in de regio bezoeken. Ga op culturele ontdekkingstocht in een museum of bezoek een van de historische stadjes, zoals Villach of Klagenfurt. Lekker uitwaaien doe je tijdens een wandeling in het berglandschap met adembenemende vergezichten.