Kleine campings in Tirol

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Tirol

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Kamperen in de bergen op een kleine camping in Oostenrijk in Tirol

Zoek je een plek voor een rustige en sfeervolle vakantie, kijk dan eens naar een kleine camping in Tirol. De frisse berglucht en de prachtige omgeving geven je direct een ontspannen vakantiegevoel. Oostenrijk is misschien niet meteen het land dat je met kamperen associeert, maar je vindt er absoluut een aantal pareltjes van campings.

Midden in de natuur

Een kleine camping in Tirol ligt vaak op een mooie plek midden in de natuur. Zet je tent op aan het eind van een idyllische vallei, aan een groot helder meer of naast een rivier. Op een kleine camping voel je je meteen thuis. De eigenaars bieden vaak net dat beetje extra gastvrijheid en vertellen je graag meer over de omgeving en de geschiedenis van het gebied. De campings in Tirol staan bekend om hun goede voorzieningen en ruime plaatsen. Wil je het bergleven van dichtbij beleven, kampeer dan ook eens bij een boer.

Groene bergen

Tirol is met een aangenaam zomers klimaat een perfecte vakantiebestemming. En een centraal gelegen kleine camping in Tirol is een goede uitvalsbasis om de imposante Alpen te ontdekken. Verken de uitgestrekte valleien en struin door de kleine bergdorpjes. Kies voor een wandeling van een aantal uren of maak een meerdaagse bergtocht hoog in de bergen en geniet van heldere bergmeren en prachtige uitzichten

Romantische steden en dorpjes

De enige grote stad in Tirol is Innsbruck en met de prachtige historische binnenstad is deze plaats zeker het bezoeken waard. Dwaal door de Hofburg, het paleis van de Habsburgse keizers, of sta oog in oog met de alpendieren in de Alpenzoo, Europa's hoogstgelegen dierentuin.