Campings in Tirol met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Tirol met zwembad

2 personen
22 campings gevonden

Kamperen in Oostenrijk op een camping in Tirol met zwembad

Vier je vakantie op een camping in Tirol met zwembad, dan geniet je van een spectaculair uitzicht op de Oostenrijkse Alpen. Je kiest uit verschillende kleine, middelgrote en grote campings omringd door prachtige natuur. Geniet iedere ochtend van een verfrissende ochtendwandeling in de bergen, een frisse duik in het nabijgelegen meer of in het zwembad op de camping.

Korte en lange wandeltochten door de bergen

Tirol is vooral bekend als een populair wintersportgebied, maar ook tijdens de zomermaanden is er meer dan genoeg te beleven. De besneeuwde heuvels maken plaats voor groene landschappen met diepblauwe meren. Kies vanuit de camping in Tirol met zwembad uit verschillende korte en lange wandeltochten door de bergen, maak een leuke picknick bij een van de vele meren of stap in een boot voor een ontspannen tocht over het water.

Het echte outdoorgevoel in Tirol

Op een van de campings in Tirol met zwembad beleef je het echte outdoorgevoel. Overdag ravotten de kids lekker in de natuur en maak je met het gezin een frisse duik in een meertje. Tijdens de warmste momenten van de dag trakteer je de kids op een ijsje of drink je een drankje op een van de vele terrassen en in de avond heb je de keuze uit tal van leuke restaurantjes. De mooiste zonsondergangen bekijk je vanuit je campingstoel op de ruim opgezette staanplaats.

Van alle gemakken voorzien

Kamperen met de hele familie is natuurlijk gezellig, maar je verlangt toch naar gemakken waar je thuis ook van voorzien bent. Een camping in Tirol met zwembad biedt altijd gratis wifi, zodat de kids films kunnen kijken en spelletjes spelen op de tablet. Je haalt tevens verse broodjes bij de bakker en maakt daarnaast kennis met de Oostenrijkse keuken in het campingrestaurant.