Kindvriendelijke camping in Spanje

292 campings, vul je reisgegevens in om het aanbod te zien

Calendar
Aankomst

-

Vertrek

-

Guests

Kindvriendelijke camping in Spanje

Geselecteerde Campings

Playa Montroig Camping Resort
Favorieten
Playa Montroig Camping Resort

Spanje / Catalonië / Montroig

ANWB Camping LogoInspectie

4.2Erg goed(49Recensies)

Alle 292 campings bekijken

Kindvriendelijke camping in Spanje

Direct boekbaar
Camping Resort Els Pins
Favorieten
Camping Resort Els Pins

Spanje / Catalonië / Malgrat de Mar

ANWB Camping LogoInspectie

5.0Buitengewoon(1Recensie)

Dichtbij het strandZwembadHonden toegestaan

Standplaatsen (45)

Huuraccommodaties (141)

Direct boekbaar
Camping Cabopino
Favorieten
CKE discount
Alle 292 Campings
Alle 292 Campings

Feiten over de camping

Aantal campings292
Beoordelingen van campings2.617
Ø beoordelingen3.8

Populaire campings

1
Camping La Gaviota
Op deze camping kan jong en oud zich vermaken. Midden in de Costa Brava bij Girona in Spanje ligt deze camping direct aan het ongerepte en strand van Sant Pere Pescador, in de baai van Roses Er zijn e… Camping profielpagina

Kamperen met kinderen in Catalonië

Bekijk alle campings

Bretagne met kinderen

Bekijk alle campings

Kleine en charmante campings

Bekijk alle campings

Kampeervakantie in een stacaravan

Andere thema's

Populaire voorzieningen

WiFi

Internet

Grocery

Supermarkt

Restaurant

Restaurant

Bakery

Broodservice of bakkerij

Wellness

Wellness

Bathing Possibility

Mogelijkheid tot baden

Sanitary Facilities

Sanitaire voorzieningen zeer goed

Washing Machine

Wasmachine

Playground

Speeltuin

Best beoordeelde campings

About Us

Het ANWB-team

Camping Resort Els Pins
Camping Resort Els Pins

In Spanje maken de kinderen prachtige fietstochten langs de kusten en in de natuurparken, en op de camping duiken ze in zee of in het zwembad, spelen, glijden en lachen veel. De honden mogen natuurlijk niet ontbreken op een gezinsvakantie en vermaken zich op hun eigen trainingsveld. Ouders die van sport houden, kunnen trainen in het fitnesspark en liefhebbers kunnen ter plaatse genieten van een aangename massage.

Tijd voor je gezin op een kindvriendelijke camping in Spanje

In de dagelijkse drukte heb je niet altijd voldoende tijd voor je gezin. Een vakantie op een kindvriendelijke camping in Spanje biedt je ruimschoots de mogelijkheid om dat goed te maken. Op de campings op deze themasite zijn er voldoende voorzieningen voor kinderen. Zo geniet je samen van een geslaagde vakantie.

Waterplezier op de kindercamping

De vakantie op een kindvriendelijke camping in Spanje is niet compleet zonder waterplezier. De campings beschikken allemaal over een badje voor de allerkleinsten. Ook een zwembad voor grotere kinderen is op de camping meestal wel te vinden. Bovendien is er altijd een strand of een meer in de buurt. Hier bouw je zandkastelen of ga je met een bootje het water op voor nog meer waterpret. Houden jullie van ultiem waterplezier? Er zijn ook campings met een heus zwemparadijs.

Activiteiten op de camping

Het blijft niet bij waterplezier alleen op de Spaanse kindvriendelijke camping. Veel campings hebben een uitgebreid recreatieprogramma voor jong en oud. Op de wat koelere momenten is het tijd voor een potje voetbal of sla je een balletje op de tennisbaan. Gaat je puber mee op vakantie? Kies dan een camping met speciale activiteiten voor tieners. Zo wordt je kampeervakantie een gezellige gezinsvakantie voor iedereen.

Bestemmingen

De populaire en bekroonde Marjal Costa Blanca Camping & Resort in Crevillente beschikt over een uitgebreid aquapark, ideaal voor kinderen. Er is ook een uitstekend wellness- en gezondheidscentrum met een ruime fitnessruimte, sauna, fysiotherapeuten en meer. Speciale attracties op de 5-sterren camping zijn de hondenschool met trainingsruimte en de mogelijkheid van een sensationele ballonvaart. Het natuurpark El Hondo en het stuwmeer op 7 km afstand zijn zeer aantrekkelijk voor gezinnen die graag wandelen of fietsen. Kampeerders die hun vakantie liever direct aan zee doorbrengen, moeten eens een kijkje nemen op camping Torre la Sal 2 in Ribera de Cabanes. Met het strand voor de deur en een natuurpark op 1 km afstand is de camping als een gezellige oase van welzijn. Voor wie zich liever in het zwembad vermaakt, zijn er drie om uit te kiezen: Het eerste is uitgerust met waterspelletjes voor de kinderen, het tweede heeft een poolbar voor de volwassenen en het derde is overdekt en voorzien van airconditioning speciaal voor de winter. Er zijn ook zeer veel recreatiemogelijkheden: Faciliteiten voor tennis, squash, voetbal, volleybal, basketbal en boogschieten, evenals een outdoor fitnesspark en fietsverhuur zijn beschikbaar. Hoogtepunten op de camping zijn de arena en de mascottes Bravito en Mansita, die altijd een hit zijn bij de kleintjes. Massages, sauna, jacuzzi voor de ouders en miniclub, springkussens en leeftijdsgebonden disco's voor de kinderen maken het programma compleet.

De beste tips

  • Om ouders op een ontspannen manier aan sightseeing te laten doen, kunnen ze het beste een van de rustigere steden bezoeken, zoals Valencia. Deze stad heeft een lang strand met een boulevard en verschillende speeltuinen. De stad herbergt ook het grootste aquarium van Europa en het natuurreservaat Albufera Park.
  • Een eilandreis naar Lanzarote is een fantastisch avontuur voor het hele gezin: u kunt een ontdekkingstocht maken naar de vulkaangrot Jameos del Agua of met de auto over lavavelden naar het Nationaal Park Timanfaya rijden, waar u de wonderen van de aardwarmte kunt aanschouwen. U kunt bijvoorbeeld zien hoe stro vlam vat en koud water in een geiser verandert - allemaal veroorzaakt door de ondergrondse hitte alleen.

Activiteiten en excursies

Als u in Spanje met kinderen kampeert, is er altijd wel iets te beleven: niet alleen op de camping zelf, maar ook in de omgeving, die tijdens gezinsuitstapjes wordt verkend.

Papegaaienpark op Tenerife

Loro Parque (Papegaaienpark) is een dierenpark en botanische tuin op Tenerife. Het is zo genoemd omdat het de grootste collectie exotische papegaaien uit de hele wereld herbergt. Er zijn ook unieke dieren te zien in deze faciliteit, zoals orka's. De Discovery Tour die in Loro Parque wordt aangeboden, neemt gasten mee op een informatieve rondleiding: hier komt u meer te weten over het houden van verschillende diersoorten.

Een reis naar het verleden

Vooral voor fans van prinsessen en ridders is het kasteel van Ponferrada in de Pyreneeën een must. Het Castillo de los Templarios is een bekende en populaire halte op de Camino de Santiago, maar kan net zo goed worden bezocht als u met de kinderen gaat kamperen in Spanje. Terwijl de kleintjes met stokken duelleren of bloemenkronen maken, leren de volwassenen over de architectuur en geschiedenis van het middeleeuwse kasteel.

Veel plezier voor jong en oud

Natuurlijk mag een recreatie- en avonturenpark niet ontbreken tijdens een vakantie in Spanje. In Barcelona is er bijvoorbeeld het park Port Aventura met verschillende themagebieden, zoals China en Mexico. Naast spectaculaire achtbanen en talloze andere attracties zijn er ook spannende shows. Niet alleen de kleintjes worden hier aan het lachen gemaakt en verwonderd.

Een waterpark voor adrenalinejunkies en kinderen

Niet elke camping in Spanje heeft een zwembad, maar als dat wel het geval is, is het toch een groot avontuur om naar het waterpark Aquabrava in Girona te gaan: Dit park heeft veel bijzondere attracties te bieden. Voor adrenalinejunkies zijn er spectaculaire uitdagingen zoals de kamikaze glijbaan. Daarnaast zijn er ook zeer zachte programmapunten voor de kleintjes: Bijvoorbeeld een golfslagbad dat doet denken aan de zee en een ontspanningsbad voor ontspanning.

Evenementen

Omdat kindvriendelijke campings in Spanje geweldige extra's bieden, zult u de hele vakantie op de camping zelf willen doorbrengen. Er zijn echter prachtige evenementen die ervoor zorgen dat u uw vakantieparadijs voor een paar uur wilt verlaten.

December

  • Oudejaarsavond in Pamplona: In het oude centrum van Pamplona verkleden mensen zich tijdens de jaarwisseling, zodat u een voorproefje krijgt van carnaval.

Januari

  • Eucharistisch feest en processie van de Wijzen: In Santillana del Mar worden tijdens het jaarlijkse festival scènes uit het kerstverhaal nagespeeld.

Februari

  • Carnaval op Tenerife: vrolijke en kleurrijke optochten met geweldige kostuums en spelletjes - plezier voor jong en oud.