Vanaf €9,95 per jaar!

ANWB Kampeerkaart CKE

Volop kampeergemak in je binnenzak

  • Korting op duizenden campings
  • Vervangend legitimatiebewijs
  • Gratis WA-Verzekering
  • Gratis ANWB-gids Erkende Campings
  • Hier direct te bestellen

Meer informatie? Klik hier.

ANWB Kampeerkaart CKE

Wissen
2 personen
2825 campings gevonden

Profiteer van kortingen bij CKE-campings

De echte kampeerliefhebbers weten als geen ander hoe prettig het is om over de ANWB Kampeerkaart CKE (voorheen de Camping Key Europe) te beschikken. Met deze kaart profiteer je niet alleen van extra kortingen bij CKE-campings, de kaart kan zelfs als vervangend legitimatiebewijs dienen. Bovendien halen kaarthouders ieder jaar de ANWB-gids Erkende Campings voor niets op en profiteren ze continu van diverse exclusieve deals en fraaie aanbiedingen. De ANWB Kampeerkaart CKE is daarmee de meest volledige kampeerkaart van heel Europa. En dat voor slechts € 9,95 per jaar!

Geniet van veel voordeel

Dankzij de ANWB Kampeerkaart CKE geniet je zeer regelmatig van flink veel voordeel op je kampeerverblijf. Denk bijvoorbeeld aan vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen, of een mooi kortingspercentage op de CKE-campings gedurende het hoogseizoen. De ANWB selecteerde alle campings die voordeel aanbieden met de ANWB Kampeerkaart CKE. Let hierbij wel op, aangezien niet alle kortingen het hele jaar door gelden. Zorg er daarom voor dat je op de juiste datum zoekt, zodat je meteen een overzicht hebt van alle kortingen die tijdens jouw vakantie van kracht zijn.

ANWB Kampeerkaart CKE als vervangend legitimatiebewijs

Niet alleen biedt de ANWB Kampeerkaart CKE veel korting, ook zijn er talloze andere voordelen. Zo gebruik je de kaart bij de aangesloten campings als vervangend legitimatiebewijs. Hierdoor hoef je niet je paspoort of ID-kaart bij de receptie achter te laten. Bij een paar landen zijn campings echter wel verplicht een wettelijk legitimatiebewijs in te nemen (zoals Kroatië en Italië). Als je een vakantie in een van die landen boekt, geldt dit voordeel ten opzichte van de vervangende legitimatie helaas niet. Informeer daarom voordat je op reis gaat, of het gebruik van de ANWB Kampeerkaart CKE als vervangende legitimatie mogelijk is.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter