Rustige campings

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Rustig gelegen
  • Geen of weinig faciliteiten voor kinderen

Rustige campings

2 personen
6 campings gevonden
<
1
>

Rust, ruimte en natuur op de mooiste kleine campings

Zijn rust, ruimte en natuur de perfecte ingrediënten voor jouw vakantie? Dan zoek je je vakantiebestemming op basis van het uitgebreide aanbod mini campings. Het voordeel van deze campings is dat ze kleinschalig zijn opgezet, waardoor er over het algemeen een gemoedelijke en relaxte sfeer hangt. Op deze pagina vind je een uitgebreide selectie van kleinschalige campings waar je zeker je welverdiende rust vindt.

Rustig kamperen

Veel van deze campings liggen niet aan drukke wegen of spoorwegen. Daarnaast bieden deze campings ook weinig tot geen animatie voor kinderen. Die zul je op deze kleine camppings dus over het algemeen ook weinig tegenkomen.

Wat kleine campings nu zo aantrekkelijk maakt

Kleine campings hebben doorgaans ruimte voor maximaal zestig kampeermiddelen. Wil je dus niet overlopen worden door hordes toeristen, dan is dit de plek waar je je vakantie boekt. Doordat deze campings zo'n kleinschalige opzet kennen, zijn ze ideaal voor rustzoekers. De kalme campings liggen bovendien vaak midden in de natuur. Stel je eens voor hoe heerlijk het is om gewekt te worden door het vrolijke gekwetter van vogels. Je ritst je tent open en wordt begroet door een koppel eekhoorns, waarna je in de frisse boslucht ontbijt met het bedauwde gras tussen je tenen. Mooier vakantie vieren bestaat gewoon niet.

Een buitenlands avontuur vanaf een kleine camping

Wil je je vleugels verder uitslaan en zoek je de rust buiten onze nationale grens op? Geen probleem, want ook in de rest van Europa vind je prachtige gebieden met de leukste mini campings. Voorbeelden hiervan zijn het mysterieuze Zwarte Woud in Duitsland of de grote wildernis in Noorwegen of Zweden. Europa heeft veel parels van natuurgebieden die wachten om bezocht te worden.