Vakantiehuizen aan de Belgische kust

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen aan de Belgische kust

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Een ontspannen strandvakantie in een vakantiehuis aan de Belgische kust

In een vakantiehuis aan de Belgische kust vier je een echte strandvakantie aan de Noordzeekust. Naast zon, zee en strand heeft het vlakke land nog veel meer te bieden, zoals urenlange wandel- en fietstochten. Bovendien vind je hier talrijke historische bezienswaardigheden, zowel van de recente wereldoorlogen als uit de middeleeuwen.

Gezellige badplaatsen om te vertoeven

Vanuit je vakantiehuis aan de Belgische kust bevinden de sfeervolle badplaatsen zich om de hoek. Elke kustplaats heeft zijn eigen kenmerken. Blankenberge is ideaal als je drukte en gezelligheid zoekt, Knokke is voor de luxueuze badgast en Oostduinkerke is ideaal voor rustzoekers.

Historie ontdekken in Brugge

Vlak bij de Belgische kust ligt de middeleeuwse stad Brugge, met zijn romantische steegjes en kanaaltjes waar je een prachtige rondvaart kunt maken. Daarnaast bezoek je hier historische bouwwerken zoals het belfort, de Onze-Lieve-Vrouwekerk en het Begijnhof.

Naar een pretpark met het gezin

Gezinnen met kinderen beleven een onvergetelijke dag in familiepark Plopsaland. Dit pretpark in de Panne is gebaseerd op kinderprogramma's als Samson en Gert, Kabouter Plop en K3. Met meer dan 25 attracties, zoals de Wickiebaan, de Vliegende Fietsen en de Scheve Schuit, genieten de kinderen volop. Voor waterpret bezoek je het indoorwaterpark Plopsaqua of zwembad de Hoge Blekker. Daarnaast is een beklimming van de watertoren van Bredene een aanrader.