Kamperen in het Werratal

4 campings, vul je reisgegevens in om het aanbod te zien

Calendar
Aankomst

-

Vertrek

-

Guests

Kamperen in het Werratal

Alle 4 campings bekijken
  • Populaire regio's
  • Populaire plaatsen
  • Inspiratie

Kamperen in het Werratal

Werra-Meissner-Camping
Favorieten
Werra-Meissner-Camping

Duitsland / Hessen

3.4Goed(5Recensies)

Dichtbij het strandHonden toegestaanRestaurant

Staanplaatsen (220)

Direct boekbaar
KNAUS Campingpark Eschwege
Favorieten
CKE discount

Feiten over camping

Aantal campings4
Beoordelingen van campings48
Gemiddelde beoordeling3.2

Populaire campings

1
KNAUS Campingpark Eschwege
KNAUS Campingpark Eschwege aan de Werratalsee KNAUS Campingpark Eschwege ligt in het Duitse Eschwege, aan de Werratalsee, en heeft een eigen zandstrand. Vanaf je kampeerplek wandel je zo naar het str… Camping profielpagina

Met hond

Bekijk alle campings

Kamperen met tent

Bekijk alle campings

Populaire voorzieningen

WiFi

Internet

Grocery

Supermarkt

Restaurant

Restaurant

Bakery

Broodservice of bakkerij

Wellness

Wellness

Bathing Possibility

Mogelijkheid tot baden

Sanitary Facilities

Sanitaire voorzieningen zeer goed

Washing Machine

Wasmachine

Playground

Speeltuin

About Us

Het ANWB-team

Werra-Meissner-Camping
Werra-Meissner-Camping

De prachtige natuur in het nodigt actieve vakantiegangers en hondenbezitters uit tot lange wandelingen tijdens het kamperen in het Werratal. Waterratten trekken graag naar het Werratalmeer, waar in Eschwege een gezinsvriendelijke camping in het Werratal met privéstrand te vinden is. Actieve gasten profiteren van het zeil- en surfaanbod. Een van de campings in het Werratal ligt in de directe omgeving van het stadje Heringen, dat onder meer bekend staat om de steenzoutstortplaats Monte Kali.

Bijzonderheden van kamperen in het Werradal

Het idyllische Werradal strekt zich uit van de bron in het Thüringer leisteengebergte tot de monding in de Noordzee. Voor vakantiegangers die een verblijf in de vrije natuur willen combineren met een culturele vakantie, is kamperen in Eschwege een aanrader onder de campings in het Werratal. Het ligt pal naast het terrein waar in augustus het festival "Open Flair" plaatsvindt.

Ook het centrum van Eschwege met zijn interessante vakwerkstadhuis is niet ver weg. Fietsers en watersporters komen graag samen op de camping in het Werratal a Creuzburg. Direct vanaf de camping kunt u met de kano een van de vele waterwandel- of fietsroutes volgen. Ook gezinnen en hondenbezitters zijn van harte welkom op de campings in het Werratal.

Weer

Het kampeerseizoen in het Werradal loopt van het voorjaar tot de late herfst. In mei en juni en vanaf september worden de campings vooral bezocht door wandelaars, fietsers en cultuurliefhebbers. Dan is het weer perfect voor uitstapjes. Toch moet u altijd regenbescherming meenemen, want er kan neerslag vallen.

Van juni tot augustus schijnt de zon vaker dan gemiddeld in het Werradal. Hoewel het in de zomer af en toe regent, zijn de omstandigheden om te zwemmen meestal perfect. Dan warmt het water in het Werratal meer op tot 25 graden Celsius en meer in warme periodes. Omdat de zon in deze maanden gemiddeld 7 uur per dag schijnt, is het klimaat ideaal voor ontspannen baddagen met het hele gezin.