Campings in de Dordogne met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in de Dordogne met zwembad

2 personen
155 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Geniet van de rust op een camping in de Dordogne met zwembad

Er zijn tientallen campings in de Dordogne met zwembad te vinden, variërend van klein tot groot. Terwijl jij en je partner genieten van een rustmoment en de nodige dosis vitamine D, vermaken de kinderen zich urenlang in het water met vakantievriendjes. Je hebt de keuze uit campings met een los zwembad, met meerdere zwembaden of zwembaden met een of meerdere glijbanen.

Breng een bezoek aan de verschillende highlights in de Dordogne

Wist je dat de Dordogne tientallen highlights telt, die zeker het bezoeken waard zijn? Breng bijvoorbeeld een bezoek aan kasteel Castelnaud of kasteel Beynac, ontdek vestingstadjes zoals Bézenac, bekijk de wereldberoemde muurschilderingen in de grotten van Lascaux en breng een bezoek aan de abdij van Cadouin.

Camping aan de rivier of meer

Veel campings in de Dordogne met zwembad liggen aan een rivier of meer. Iedere ochtend wandel je door groene heuvels naar een beekje, terwijl je geniet van het geluid van vogels op de achtergrond. Je haalt verse croissants en baguettes bij de boulangerie en geniet 's avonds van een Frans wijntje op een terras. Al met al ben je van alle gemakken voorzien om je vakantie tot een groot succes te brengen.