Camping Saône-et-Loire

2 personen
36 campings gevonden

Camping Saône-et-Loire

Bourgondiërs opgelet! Op een camping in Saône-et-Loire (Bourgondië) kun je optimaal profiteren van het Franse leven, en dat op relatief korte afstand van Nederland. Wij hebben meer dan 30 campings voor je geselecteerd. Ze bieden een ruime keuze aan staanplaatsen en huuraccommodaties voor het hele gezin. Maak een keuze aan de hand van het filter, de ANWB-score en de beoordeling van kampeerders.

Bourgondisch genieten

De campings bevinden zich midden in de natuur en liggen verspreid over Saône-et-Loire. Ongeveer de helft heeft een buitenzwembad voor eindeloze spetterpret. De kinderen zullen hier dan ook veel te vinden zijn. Ga je met ze mee of drink je liever een glas wijn op het zonnige terras? Dompel je volledig onder in Franse sferen en geniet.

Samen eropuit in de omgeving

Bourgondië staat bekend om de glooiende heuvels met wijnvelden en de prachtige middeleeuwse stadjes als Cluny. De Morvan is een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Adem de frisse boslucht en je bloeit helemaal op. Rij daarna naar een gezellig stadje om te genieten van een echte Franse maaltijd!