Campings aan zee in Bretagne

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings aan zee Bretagne

Landen
Frankrijk
X
Regio's
Bretagne
X
Zwemmen
Zee met strand
X
Wissen

205 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Vakantie aan de spectaculaire Bretonse kustlijn

Campings aan zee in Bretagne zijn er in overvloed, want dit Franse schiereiland heeft bijna 3.000 kilometer aan kustlijn. Er is dus genoeg ruimte voor schitterende kampeerlocaties aan of dicht bij het strand. ANWB Camping heeft een ruime selectie aan campings voor je samengesteld. Met behulp van de handige zoekfunctie vind je zo gemakkelijk een fijne camping om te genieten van een welverdiende vakantie!

Paradijselijke stranden niet zo ver van huis

Een voordeel van een camping aan zee in Bretagne: je hoeft vanuit Nederland helemaal niet zo ver te reizen om dat echte vakantiegevoel van zon, zee en strand te ervaren. En de campings langs de Bretonse kust zijn er in allerlei soorten. Van knus en gemoedelijk en dus ideaal voor rustzoekers, tot zeer ruimtelijk met veel voorzieningen voor jong en oud. Dit soort criteria neem je allemaal mee bij je keuze. Reis je bijvoorbeeld met een caravan of camper, dan vind je een goede staanplaats waarschijnlijk belangrijk. Boek je juist een huuraccommodatie op de camping, dan wil je wel dat die van alle gemakken is voorzien!

De veelzijdige stranden van Bretagne

Als Bretagne ergens bekend om staat, is het wel de veelzijdigheid qua natuur en kustgebieden. Bij je keuze voor een camping aan zee in Bretagne let je niet alleen op de voorzieningen, maar ook zeker op de prachtige omgeving. In het noorden van het schiereiland, bijvoorbeeld rond Erquy en Cancale, wisselen witte zandstranden en kleurrijke duingebieden elkaar af. Meer naar het westen vind je juist de mooiste baaien van het schiereiland, met stille stranden waar je heerlijk wandelt. Kies je voor een camping in het zuiden, dan wordt de kust een stuk grilliger met golven die hard tegen de rotsen slaan. Toch vind je hier ook uitgestrekte zandstranden en azuurblauw water, bijvoorbeeld rond Carnac-Plage.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter