Kleine campings in de Tarn

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in de Tarn

Wissen
2 personen
10 campings gevonden
<
1
>

Vakantie in Languedoc op een kleine camping in Tarn

Op een kleine camping in het departement Tarn kom je helemaal tot rust in de natuur. Hier worden geen drukke activiteiten georganiseerd, maar geniet je van de rust en de kabbelende rivier de Tarn.

De voordelen van een minicamping

Op een gezellige kleine camping in Tarn heb je vaak een wat ruimere staanplaats tot je beschikking en zit je niet te dicht op je buren. Er wordt rekening gehouden met elkaar, want iedereen komt voor zijn rust naar een kleinere camping. Ondanks de kleinschaligheid is er voldoende te doen voor kinderen. Vaak zijn er een zwembad, een sportveld of een recreatiezaal, en kunnen er ijsjes gehaald worden. Vriendjes maken en samen de camping verkennen is ook extra leuk op een niet al te grote camping.

Wat is er te doen in Tarn?

Het departement Tarn is vrij van massatoerisme en je maakt er mooie wandelingen op de hooglanden van de Montagne Noire. Op de rivier de Tarn maak je kanotochten door het dal waarin eveneens de meeste campings gelegen zijn. IBreng ook een bezoek aan prachtige steden en dorpen in de streek, zoals bisschopsstad Albi en Cordes-sur-Ciel met zijn gotische architectuur. Wijnliefhebbers brengen een bezoek aan Gaillac, het belangrijkste wijngebied in de regio.