Vakantiehuizen in Noord-Frankrijk

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Noord-Frankrijk

2 personen
28 campings gevonden

Veelzijdige vakantie in een vakantiehuis in Noord-Frankrijk

Eindeloze wijnvelden, eeuwenoude kastelen, kleurige lavendelvelden en sfeervolle dorpjes: tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Noord-Frankrijk geniet je van een gevarieerde vakantie. De kustregio's Normandië en Bretagne zijn verrassend veelzijdig, met kilometerslange zandstranden, ruige natuur en gezellige havenstadjes. Het bosrijke gebied rondom de metropool Parijs is ideaal voor gezinnen met kinderen, want Disneyland ligt dichtbij. De bergachtige Vogezen en de Elzas zijn een ideale bestemming voor natuurliefhebbers.

Wijnroute in de Elzas

Voor een actieve vakantie is de Elzas de ideale plek. Maak een prachtige wandeling of fietstocht langs de beroemde wijnroute Route des Vins d'Alsace. Gedurende je reis bezoek je de beroemde wijnhuizen, die vooral witte wijn maken. Maak een tussenstop in de schitterende historische steden Straatsburg of Colmar.

Historie en natuur in Picardië

Liefhebbers van geschiedenis bezoeken vanuit hun vakantiehuis in Noord-Frankrijk de streek Picardië. Het gebied aan weerszijden van de rivier de Somme speelde een grote rol in de Eerste Wereldoorlog. Verder vind je hier talrijke kerkgebouwen in gotische bouwstijl, bijvoorbeeld in de steden Amiens, Beauvais en Saint-Quentin. Daarnaast maak je hier prachtige tochten langs de authentieke witte krijtrotsen aan de kust en de groene weidegebieden en bossen in het binnenland.

De bruisende metropool Parijs

De vele hoogtepunten van de schitterende stad Parijs spreken voor zich. Bezoek de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, het Louvre of Montmartre. Ook de kastelen van Versailles en Fontainebleau zijn aanraders.