Campings in Noord-Frankrijk met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Noord-Frankrijk met zwembad

2 personen
2391 campings gevonden

Eropuit en toch dichtbij op een camping in Noord-Frankrijk met zwembad

Zoek je een kindvriendelijke vakantie in Frankrijk, maar wil je niet te ver reizen? Dan is een camping in Noord-Frankrijk met zwembad een uitstekende idee. Door de geringe afstand is een vakantie in Noord-Frankrijk ook geschikt voor een lang weekend of een korte vakantie. Als tussenstop verder richting Zuid-Europa is het een fijne onderbreking. Of je nu een camping in Noord-Frankrijk zoekt aan de kust, of een met zwembad bij de Duitse grens, je kunt alle kanten op.

Ontdek de diversiteit van Noord-Frankrijk

Bezoek je graag steden? Lille is een echte winkelstad en wordt ook wel het Parijs van het Noorden genoemd. De keuken is een mengelmoes van de Vlaamse en de Franse keuken. In Lens vind je een dependance van het Louvre. Net buiten Lens zie je de restanten van de vroegere mijnbouw. De Zeven-Valleienstreek is er voor de rustzoekers: geniet hier van de bossen, appelboomgaarden, weilanden en beekjes. Wil je naast de camping in Noord-Frankrijk met zwembad ook de zee zien? Breng dan een bezoek aan de Opaalkust met gezellige badplaatsen, zandstranden en steile rotswanden.

Op loopafstand van het water

Je loopt met je handdoek onder de arm op de camping zo naar het water. Ga je vroeg in het seizoen en zoek je een camping in in Noord-Frankrijk met overdekt zwembad? Op deze themasite vind je voldoende campings met een binnenzwembad. Ook is er ruime keuze uit campings met buitenzwembaden of waterglijbanen voor nog meer waterplezier. Heb je kleine kinderen? Op alle campings is een kleuterbadje aanwezig voor een veilig gevoel. Jong en oud genieten zo in alle rust van het water.