Camping Lot

2 personen
85 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Verken Frankrijk vanuit je camping in de Lot

Kom tot rust in een prachtige, natuurlijke omgeving op een camping in de Lot. De campings in deze streek verwelkomen jong en oud voor een gezellige, sfeervolle en culturele vakantie in Frankrijk. Huur een paar fietsen op het terrein en ontdek de omliggende natuur, of blijf juist op het kampeerterrein voor uitdagende sportactiviteiten en de midgetgolfbaan. Je begint elke dag met vers brood van de receptie, en aan het einde van de dag proef je Franse specialiteiten in het campingrestaurant. De ruime staanplaatsen, de uitgebreide wasgelegenheden en het moderne sanitair maken jouw vakantie zo aangenaam mogelijk.

Uitgestrekte valleien

Heb je zin om van de natuur in de Lot te genieten? Breng dan een bezoek aan het natuurpark Causses du Quercy, waar hoge bergtoppen worden afgewisseld door diepe valleien. Verder kabbelen de rivieren de Lot en de Célé door het landschap. In het reservaat Marais de Bonnefont bewonder je een ruig moeraslandschap vol unieke bloemen en planten.

Culturele uitstapjes

De Lot kenmerkt zich door knusse stadjes in het hart van de natuur. Bezoek bijvoorbeeld eens Rocamadour. Dit dorpje is gebouwd op een rots en biedt daardoor een prachtig uitzicht over het glooiende landschap. Proef hier de lokale geitenkaas en bezoek de bijzondere Saint-Sauveurkerk. Sla ook het stadje Cahors niet over, waar de Pont Valentré de rivier de Lot overspant.

Vermaak voor jong en oud

Ondanks de prachtige bezienswaardigheden rondom je camping in de Lot hoef je voor een leuke dag het terrein niet te verlaten. Speel een potje voetbal op het sportveld, duik in het verkoelende zwembad of kom tot rust in de sauna. Ook is het animatieteam altijd van de partij. Zij vermaken kinderen van alle leeftijden met leuke knutselmiddagen, talentenshows en sportwedstrijden.