Campings in de Vendée aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in de Vendée aan zee

2 personen
80 campings gevonden

In alle rust vakantie vieren op een camping in Vendée aan zee

Veel gezinnen die zoeken naar een vakantie waar rust en natuur centraal staat, weten een camping in Vendée aan zee al te vinden. Dit departement aan de Franse westkust biedt alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Iedere ochtend maken de kids na het ontbijt een verfrissende duik in het water of relaxen heerlijk op een luchtmatras. Geniet aan de prachtige stranden van een goed boek of je favoriete playlist en bekijk hoe je kinderen de mooiste vakantieherinneringen maken. Je bent verzekerd van een ontspannen strandvakantie.

Koel iedere dag af in het heerlijke zeewater

Een waterbron is in dit departement tijdens je vakantie zeker geen overbodige luxe. De temperaturen kunnen hier 's zomers namelijk oplopen tot zo'n 30 graden. Koel iedere dag af in het heldere en aangename zeewater of zoek een camping in Vendée aan zee met een zwembad. Hierdoor spoel je na een geslaagde dag aan zee het zoute water snel af door een verfrissende duik in het badwater te nemen. De campings zijn van alle gemakken voorzien. De kids worden vermaakt door de animatie, er zijn vele spelmogelijkheden voor kinderen en volwassenen, het sanitair is in uitstekende staat en restaurants vind je op relatief korte afstand.

Ontdek de prachtige regio

In Vendée op een camping aan zee koel je heerlijk af na een dagje weg in het indrukwekkende landschap. Het departement staat bekend om zijn coulisselandschap, te herkennen aan stukken weiland die zijn omgeven door heggen. Breng zeker een bezoek aan het natuurgebied Marais Poitevin, dat de bijnaam Groen Venetië heeft.

Diverse historische voorstellingen in attractiepark Le Puy de Fou

Voor de kids is attractiepark Le Puy de Fou een erg leuk highlight. Hier worden bijzondere historische voorstellingen opgevoerd en leren ze alles over de Vikingen, de Romeinen of de middeleeuwen. Vanuit de camping aan zee in Vendée ben je ook binnen mum van tijd in de charmante badplaats Les Sables-d'Olonne. Geniet van een welverdiend ijsje, koop er de leukste souvenirs of kies voor een middagje flaneren langs de boulevard.