Campings aan zee in de Vendée

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings aan zee Vendée

Landen
Frankrijk
X
Regio's
Pays-de-la-Loire
X
Zwemmen
Zee met strand
X
Wissen

89 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Camping aan zee in de Vendée: prachtige zandstranden en gezellige badplaatsen

Geniet van een prachtige kampeervakantie aan zee langs de fraaie kustlijn in de Vendée. Met maar liefst 240 kilometer aan kustlijn biedt dit prachtige departement enorm veel strandplezier. Surf, zeil, kano, vis of zwem in de zee of ontspan met een glaasje wijn op het strand. Alle campings binnen dit ANWB thema bevinden zich nabij of direct aan zee. Je gaat dus zeker een ontspannen vakantie met veel strandplezier tegemoet.

Pittoreske badplaatsen in de Vendée

Bij een verblijf op een camping aan zee in de Vendée maak je prachtige uitstapjes naar pittoreske badplaatsen in de omgeving. Les Sables-d'Olonne, bijvoorbeeld, is een fantastische badplaats met een gezellige boulevard en prettige zandstranden. Voor sportieve gezinnen is de badplaats Notre-Dame-de-Monts een aanrader. Deze plek is bij uitstek geschikt om te surfen, zeilen, vissen, kanoën of strandzeilen. Andere interessante badplaatsen in de omgeving zijn Chateau d'Olonne, Jard-sur-Mer, Bretignolles-sur-Mer en La Tranche-sur-Mer.

Spannende boottocht naar de Vendée-eilanden

Avonturiers maken tijdens de campingvakantie aan zee in de Vendée een spannende boottocht naar een van de twee eilanden voor de kust, Île de Noirmoutier en Île d'Yeu. Het eerste eiland staat bekend om zijn aardappels en de zoutwinning. De fraaie witblauwe huisjes geven het eiland een bijzondere Griekse uitstraling. Verder is er een prachtig kasteel, een vlindertuin, een wildwaterpark en een zeeaquarium. Île d'Yeu beschikt over een veertiende-eeuwse burcht, het Oude kasteel genaamd, die een adembenemend uitzicht over de omgeving biedt. Wandel over de woeste rotskusten, steile kliffen, prachtige duinen en zandstranden.

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter