Kleine campings in de Vaucluse

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in de Vaucluse

2 personen
11 campings gevonden
<
1
>

Beleef een gezellige kampeervakantie op een kleine camping in Vaucluse

Heb je zin in een ontspannen kampeervakantie in Frankrijk? Boek dan een verblijf op een kleine camping in Vaucluse, een departement in de Provence, en geniet van de gezellige dorpjes en het vele groen. De streek beschikt over een grote verscheidenheid aan landschappen en vergezichten en is daarom ideaal voor recreatie. Hier kom je écht tot rust.

Waarom je je vakantie viert in Vaucluse

Vaucluse is bekend vanwege de gastronomie en de prachtige wijngaarden. Dankzij het lekkere eten en de overheerlijke wijn is het een geliefde vakantiebestemming in de Provence. Tevens sta je er oog in oog met indrukwekkende kastelen en forten waaronder Fort van Mornas, maar ook het kasteel van Le Barroux. Verder is de binnenstad van Avignon een absolute aanrader om in je vakantie te bezoeken.

Natuurschoon en historische dorpjes

Ben je dol op mooie natuur en historische dorpjes? Verblijf op een kleine camping in Vaucluse en bezoek onder andere Luberon, een bergmassief in het departement. Je vindt er talloze sporen uit de prehistorie en bovendien kenmerkt het zich door veel groen. Het is een fijne plek om te ontspannen en daarom uitermate geschikt voor een wandeling of fietstocht.