Kamperen in Gréoux-les-Bains

4 campings, vul je reisgegevens in om het aanbod te zien

Calendar
Aankomst

-

Vertrek

-

Guests

Kamperen in Gréoux-les-Bains

Alle 4 campings bekijken
  • Inspiratie

Kamperen in Gréoux-les-Bains

Camping Marvilla Parks Verdon Parc
Favorieten
Camping Marvilla Parks Verdon Parc

Frankrijk / Provence Alpes-Côte d'Azur / Gréoux-les-Bains

ANWB Camping LogoInspectie

4.0Erg goed(2Recensies)

Dichtbij het strandZwembadKindvriendelijk

Staanplaatsen (176)

Huuraccommodaties (287)

Feiten over camping

Aantal campings4
Beoordelingen van campings3
Gemiddelde beoordeling4.5

Populaire voorzieningen

WiFi

Internet

Grocery

Supermarkt

Restaurant

Restaurant

Bakery

Broodservice of bakkerij

Wellness

Wellness

Bathing Possibility

Mogelijkheid tot baden

Sanitary Facilities

Sanitaire voorzieningen zeer goed

Washing Machine

Wasmachine

Playground

Speeltuin

About Us

Het ANWB-team

Camping Marvilla Parks Verdon Parc
Camping Marvilla Parks Verdon Parc

Wellness is op de camping in Gréoux-les-Bains net zo belangrijk als excursies in de ongerepte natuur. Op de viersterrencamping kunnen gasten zich laten verwennen en ontspannen in het aquapark. Wie zijn eigen designhut verlaat, vindt in het hart van de Haute-Provence meren, kastelen en bospaden om te wandelen. Een bezoek aan de warme thermale bronnen van de regio verzacht bovendien lichaam en geest.

Bijzonderheden van de camping in Gréoux-les-Bains

De campings van Gréoux-les-Bains liggen bij het Lac d'Esparron. Badgasten vinden kleine zandstrandjes met schaduwrijke bomen aan het bosmeer met zijn groene water. Peddelen en varen zijn hier net zo goed mogelijk als een uitstapje met de hond.

Voor kinderen is een dag in het dierenpark Les Aigles du Verdon iets heel bijzonders. Optredens met roofvogels brengen jong en oud in vervoering en leren respectvol samenleven tussen mens en dier.

Het kasteel van Gréoux-les-Bains stamt uit de tijd van de Tempeliers en is een waardevolle bestemming voor reizigers die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en cultuur. In de zomer worden in het kasteel ook concerten en theatervoorstellingen gehouden.

Beste tijd om te gaan

Als u gaat kamperen in Gréoux-les-Bains, kunt u genieten van het prachtige weer in de regio. Van mei tot oktober is het hier aangenaam warm. Vooral in de zomer lopen de temperaturen op tot 30 graden en schijnt de zon tot twaalf uur per dag. Zwemmen is ook een genot met watertemperaturen tot 22 graden.

April is eerder fris met temperaturen van hooguit 15 graden. Wie echter wil gaan wandelen, profiteert van acht uur zon per dag. De winter is zacht met minimumtemperaturen van drie graden in december en januari. De zon schijnt slechts vijf uur per dag, terwijl het zeven dagen per maand regent.