Huttopia

  • Huttopia campings in heel Frankrijk
  • Bestemmingen in de natuur
  • Een authentieke en gezellige campingsfeer
  • Originele 100% glamping accommodaties

Huttopia Frankrijk

Keten
Huttopia
X
Landen
Frankrijk
Frankrijk
X
Wissen

49 campings gevonden

<
1
2
3
>

Huttopia

In de mooiste gebieden van Frankrijk verblijven, omgeven door prachtige natuur: dat is de succesformule van de Huttopia Campings en Bosdorpen. Op deze schitterend ingerichte locaties kunnen jong en oud in alle rust genieten van het mooiste dat de plaatselijke natuur te bieden heeft. Ook worden er dagelijks verrassende activiteiten georganiseerd. Zo valt er bij de Huttopia Campings en Bosdorpen iedere dag weer iets nieuws te leren of te ontdekken!

Gevarieerd aanbod in Frankrijk

De campings en kampeerdorpen van Huttopia liggen verspreid over heel Frankrijk. Dat betekent dat je op iedere camping weer een heel andere omgeving leert kennen: het uitgestrekte Franse platteland, indrukwekkende berglandschappen of juist de zomerse kust. Eén ding hebben de Huttopia locaties allemaal gemeen: de natuur is er schitterend en ongerept – en jij slaapt er middenin. Je kunt een staanplaats boeken waar je je eigen tent opzet, maar de Huttopia Campings bieden ook huuraccommodaties voor wie graag van iets meer luxe geniet. Zo kun je bijvoorbeeld overnachten in chalets, stacaravans of pipowagens. In de Huttopia Bosdorpen slaap je in luxueuze lodgetenten, constructies van hout en canvas waarin de natuur nog steeds heel dichtbij is.

Duurzaam en natuurlijk

Natuurliefhebbers zijn zuinig op hun omgeving. Dat is waarom Huttopia altijd streeft naar zo veel mogelijk duurzaamheid in de bedrijfsvoering. Het landschap wordt zo veel mogelijk beschermd, op en rondom de camping. En dat zie je overal terug! Zo wordt er bij de bouw van de accommodaties maximaal gebruik gemaakt van onbehandeld hout en andere natuurlijke materialen. De paden worden licht aangelegd, en de Huttopia Bosdorpen zijn 100% voetgangersgebied. Dat is niet alleen beter voor de omgeving, het betekent ook dat jij je tijdens je verblijf midden in de ongerepte natuur kunt wanen.

Onvergetelijke activiteiten

Natuurlijk moet er op vakantie genoeg te doen zijn. Bij de Huttopia Campings en Bosdorpen kies je voor rust en eenvoud: er is bijvoorbeeld geen discotheek of partycentrum, en de wifi blijft vaak beperkt tot de gemeenschappelijke ruimtes. Wél worden er in de zomer dagelijks inspirerende activiteiten voor het hele gezin georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan boogschieten, boomklimmen, slackline, ponyrijden, vissen, workshops mandenmakerij of prehistorie, sporttoernooien, vliegeren, yoga en nachtwandelingen. ’s Avonds geniet je gezamenlijk van de magische Huttopia-avonden: theater, sprookjes, houten spellen, circus, magie, een openluchtbioscoop… Tussendoor kan er voluit gezwommen, gewandeld en gegeten worden, zodat iedereen de vakantie in zijn eigen ritme kan beleven!

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter