Veelzijdig kamperen met korting in Nederland

Veelzijdig kamperen met korting in Nederland

2 min read

Voor een betaalbare vakantie aan het strand, in een ongerept bosgebied of midden in een romantisch heuvellandschap hoef je de grens niet over. ANWB heeft een gevarieerd aanbod van campings om te kamperen met korting in Nederland! Op veel van deze comfortabele kampeerlocaties geniet je van extra voordeel wanneer je in het bezit bent van een ANWB Kampeerkaart CKE.

Inhoudsopgave

Kamperen met korting met de ANWB Kampeerkaart CKE

Wist je dat je met de ANWB Kampeerkaart CKE profiteert van korting op campings in laag- en hoogseizoen en op staanplaatsen en huuraccommodaties? Met de kaart kan je op zo’n 2.500 campings in Europa terecht.

📧 Nieuwsbrief – mis onze tips en aanbiedingen niet!
Ik geef de ANWB toestemming mij per email te benaderen met de nieuwsbrief ANWB Vakantie met daarin alles voor een zorgeloze vakantie: inspiratie, praktische info en de leukste reisaanbiedingen.

Strandvakantie met korting in eigen land

Droom je van een scherp geprijsde vakantie met zon, zee en strand? Ga dan kamperen met korting in Nederland aan de Zeeuwse kust. Dit is de zonnigste plek van het land. Naast prachtige duingebieden zijn er gezellige badplaatsen met levendige strandboulevards. Ook in Noord- en Zuid-Holland heeft ANWB een ruime keus aan campings waar je voordelig geniet van een comfortabele strandvakantie. Hier doen de stranden niet onder voor die op een tropisch eiland. Ben je op zoek naar een rustige kampeervakantie aan het strand? Kies dan voor de Waddeneilanden.

Scherp geprijsde fiets- en wandelvakanties

Actieve kampeerders verkennen Nederland wandelend of op de fiets. Met duizenden kilometers aan verharde wandelpaden ontdek je zo de mooiste natuurgebieden. Met 21 nationale parken verspreid door het land zijn er volop mogelijkheden om buiten de gebaande paden te gaan. Veel campings liggen direct aan prachtige wandelroutes of midden in een bijzonder natuurgebied, zoals de Veluwe, Biesbosch en Weerribben-Wieden. Ook als je liever de fiets pakt, zijn er tal van mogelijkheden. Veel campings in Nederland liggen aan of in de buurt van de fietsknooppunten van ANWB. Ga op ontdekkingstocht door fietsprovincie Drenthe met zijn mysterieuze hunebedden of ga voor het stevigere werk in de Limburgse heuvels.

Bewonder de prachtige heides die Nederland te bieden heeft
Bewonder de prachtige heides die Nederland te bieden heeft

Voordelige familievakanties in eigen land

Ook voor een ontspannen familievakantie is kamperen met korting in Nederland een aanrader. Het aanbod van gezinscampings is uitgebreid. Van direct aan het water tot aan de rand van een bos en altijd met uitstekende voorzieningen, zodat je nergens omkijken naar hebt. De kinderen vermaken zich in het zwembad, de speeltuin of op de sportvelden. Een enthousiast animatieteam organiseert tal van activiteiten voor jong en oud. Terwijl de kinderen knutselen en spelletjes doen, kom je zelf op adem in de sauna.

Betaalbaar kamperen vlak bij populaire attractieparken

Van de Efteling tot Walibi, maar ook Hellendoorn, WILDLANDS, Duinrell, Safaripark Beekse Bergen, Slagharen, Julianatoren en Madurodam; met korting kamperen in Nederland doe je ook in de buurt van de leukste attractieparken. Een aantal van deze attractieparken heeft zelfs een eigen kampeerterrein.

Laatste aanpassing: 10/05/2024