Kamperen met korting in België

Kamperen met korting in België

2 min read

Bourgondisch en voordelig genieten aan de Vlaamse kust of in de Ardennen: kamperen met korting in België is ideaal om een weekend uit te waaien aan zee of wanneer je op zoek bent naar een scherp geprijsde vakantie vol buitenactiviteiten in een prachtig natuurgebied.

Inhoudsopgave

Kamperen met korting met de ANWB Kampeerkaart CKE

Wist je dat je met de ANWB Kampeerkaart CKE profiteert van korting op campings in laag- en hoogseizoen en op staanplaatsen en huuraccommodaties? Met de kaart kan je op zo’n 2.500 campings in Europa terecht. Lees \hier meer over de mogelijkheden van de kaart.

📧 Nieuwsbrief – mis onze tips en aanbiedingen niet!
Ik geef de ANWB toestemming mij per email te benaderen met de nieuwsbrief ANWB Vakantie met daarin alles voor een zorgeloze vakantie: inspiratie, praktische info en de leukste reisaanbiedingen.

Voordelig kamperen met uitstekende voorzieningen

Groot of klein, alleen basisvoorzieningen of een luxe verblijf: het aanbod van campings om te kamperen met korting in België is divers en uitgebreid. Op de website van ANWB gebruik je de zoekfilters om een geschikte camping te vinden in West- of Oost-Vlaanderen, Belgisch-Limburg of Wallonië. Selecteer op campings met ANWB Kampeerkaart CKE aanbiedingen of vroegboekkorting voor extra voordeel!

Scherp geprijsd kamperen in België met de kinderen

Prachtig wandelen in de Ardennen
Prachtig wandelen in de Ardennen

België is een fijne bestemming voor een onbezorgde gezinsvakantie. Zeker wanneer je met scherp voordeel kunt kamperen. In het aanbod van ANWB ontdek je grote campings om te kamperen met korting in België waar alles goed is geregeld. Ideaal voor families met kinderen. Hier genieten jong en oud van prima faciliteiten en voorzieningen, uitgebreide zwemmogelijkheden en een gevarieerd animatieprogramma.

Strandvakantie met korting aan de Vlaamse kust

Liefhebbers van een betaalbare strandvakantie hebben bij ANWB de keus uit een groot aantal campings met korting aan de Belgische kust. Heerlijk uitwaaien aan de brede stranden van De Panne en uitblazen op een gezellig terras met een speciaalbier of portie Vlaamse friet. De kinderen verras je met een bezoek aan Plopsaland De Panne, waar ze hun favoriete Studio 100-figuren ontmoeten. De actieve kampeerder maakt kennis met het bijzondere duingebied bij Middelkerke en het prachtige natuurreservaat het Zwin, terwijl watersporters op hun wenken worden bediend op het strand van Nieuwpoort. Voor een dosis cultuur bezoek je fraaie steden als Brugge en Oostende.

Betaalbaar avontuur in de Belgische Ardennen

Een schilderachtig heuvellandschap met uitgestrekte bossen, kronkelende rivieren, heldere meren, spannende grotten en charmante stadjes. Natuurliefhebbers en avonturiers kamperen met korting in België in de Ardennen. Het grillige terrein is ook een paradijs voor mountainbikers. De ongerepte natuur rond het Meer van Nisramont vormt een mooie uitdaging voor de ervaren klimmer. Voor de minder geoefende wandelaar is er het vlakkere natuurgebied Les Epioux. Verder bevinden zich in de Ardennen tal van prachtige steden met historische bezienswaardigheden, zoals Namen, Rochefort, Bastenaken, Spa en Bouillon. Ook een bezoek aan de Grotten van Han mag niet op het lijstje ontbreken.

Laatste aanpassing: 13/05/2024