Kamperen met korting in Denemarken

Kamperen met korting in Denemarken

3 min read

Brede stranden, een ongerepte natuur om te fietsen en wandelen en fraaie historische steden. Kamperen met korting in Denemarken staat garant voor een betaalbare vakantie in dit veelzijdige land.

Inhoudsopgave

Kamperen met korting met de ANWB Kampeerkaart CKE

Wist je dat je met de ANWB Kampeerkaart CKE profiteert van korting op campings in laag- en hoogseizoen en op staanplaatsen en huuraccommodaties? Met de kaart kan je op zo’n 2.500 campings in Europa terecht. Lees meer over de mogelijkheden van de kaart.

Dit zijn de campings in Denemarken die korting geven met de ANWB Kampeerkaart CKE.

📧 Nieuwsbrief – mis onze tips en aanbiedingen niet!
Ik geef de ANWB toestemming mij per email te benaderen met de nieuwsbrief ANWB Vakantie met daarin alles voor een zorgeloze vakantie: inspiratie, praktische info en de leukste reisaanbiedingen.

Voordelig kamperen op een Deense camping naar wens

Klein, middelgroot of groot; kamperen met korting in Denemarken doe je op een ANWB camping die past bij jouw wensen. Er is een gevarieerd aanbod van campings op de Deense eilanden Jutland, Seeland en Funen, waar je comfortabel en scherp geprijsd kampeert. Houders van een ANWB Kampeerkaart CKE profiteren van extra voordeel en ook vroegboekers kamperen tegen een gunstige prijs in Denemarken.

Kampeervakantie in Jutland

Jutland staat bekend om zijn gevarieerde natuur. Dat betekent uitwaaien op de brede zandstranden terwijl de kinderen speuren naar allerlei zeeschatten of actief zijn op het water wanneer je gaat wind- of kitesurfen. Op cultureel vlak valt Aarhus op dankzij het charmante stadscentrum, met als hoogtepunt het openluchtmuseum Den Gamle By in de botanische tuinen. Hier ga je terug in de tijd wanneer je langs 75 gebouwen wandelt uit verschillende tijdsperiodes, van de zestiende tot de twintigste eeuw. In Jutland zijn er verder diverse plekken waar je de tijd van de Vikingen herbeleeft, zoals in het Ribe VikingeCenter en in Bork Vikingehavn.

Scherp geprijsd kamperen in Seeland

Kamperen met korting in Denemarken op het eiland Seeland laat je op een voordelige manier kennismaken met hoofdstad Kopenhagen. Hier wandel je langs fraaie koninklijke paleizen en over de kleurrijke promenade Nyhavn, langs het beroemde beeld van de Kleine Zeemeermin en door de gezellige winkelstraat Strøget. In Roskilde bezoek je onder meer de statige middeleeuwse kathedraal. Verder beklim je op Seeland Møns Klint. Dit zijn de hoogste krijtrotsen van Denemarken. Op het nabijgelegen strand zoeken de kinderen naar fossielen.

Voordelig in Denemarken met de kinderen

Naast steden, bossen en fjorden, geniet je in Denemarken van prachtige stranden
Naast steden, bossen en fjorden, geniet je in Denemarken van prachtige stranden

Denemarken is een fijne bestemming voor een gezinsvakantie. Al was het alleen maar omdat je de kinderen blij kan maken met een bezoek aan het populaire LEGOLAND. Jong en oud genieten hier van talloze attracties en maken de mooiste creaties met deze beroemde gekleurde bouwsteentjes. Vlakbij LEGOLAND bevinden zich het spannende avonturenpark WOW-Park, het sensationele waterparadijs Lalandia en de GivsKud Zoo, met onder meer een dinosauruspark. Ook een bezoek waard: Djurs Sommerland. Dit is het grootste zomerpark van Scandinavië, met ruim zestig attracties, waaronder een spetterend aquapark en de langste en snelste achtbaan van Denemarken.

Laatste aanpassing: 14/05/2024