Kamperen met korting in Frankrijk

Een veelzijdige natuur, prachtige steden, lieflijke dorpjes en voortreffelijke wijn; kamperen met korting in Frankrijk betekent onbeperkt genieten in dit geliefde vakantieland. ANWB heeft een ruime en zeer gevarieerde selectie aan comfortabele en betaalbare campings in heel Frankrijk.

Kamperen met korting met de ANWB Kampeerkaart CKE

Wist je dat je met de ANWB Kampeerkaart CKE profiteert van korting op campings in laag- en hoogseizoen en op staanplaatsen en huuraccommodaties? Met de kaart kan je op zo’n 2.500 campings in Europa terecht. Lees \hier meer over de mogelijkheden van de kaart.

Dit zijn de campings in Frankrijk die korting geven met de ANWB Kampeerkaart CKE.

De ANWB Kampeerkaart CKE en vroegboekkorting

Je kampeert als god in Frankrijk dankzij de voordelen van de ANWB Kampeerkaart CKE. Zowel in het hoog- als laagseizoen kampeer je dankzij de CKE-kaart met korting in Frankrijk. Er is een uitgebreid aanbod van campings waar dit mogelijk is, variërend van kleinschalig en met weinig poespas tot groot en met veel vermaak. CKE-voordeelcampings bevinden zich door heel Frankrijk. Met behulp van de zoekfunctie op de website zoek je op je favoriete Franse regio en zie je direct waar je met CKE-korting kampeert. Verder heeft het aanbod tal van campings waar je in het hoog- of laagseizoen vroegboekkorting krijgt.

Proef de verrukkelijke wijn in de diverse Franse wijnregio's

Voordelig kamperen in de Franse natuur

Kamperen met korting in Frankrijk doe je bij ANWB in de mooiste natuurgebieden. Boek met voordeel een zogeheten charmecamping met een weelderig kampeerterrein vol bloeiende bomen en planten. In het noordwesten wachten de schilderachtige kustlijnen van Normandië en Bretagne. Wandelaars en fietsers maken kennis met de beroemde wijngebieden Bourgogne, Elzas en Bordeaux, en genieten van het goede leven in de romantische Provence met zijn uitgestrekte lavendelvelden. Voor een scherp geprijsde outdoorkampeervakantie kies je een van de vele ANWB campings in de Franse Alpen, Vogezen of Cevennen. Avonturiers wagen zich aan stoere watersporten in de rivierkloven Gorges du Verdon en Gordes du Tarn.

Scherp geprijsd dicht bij de mooiste Franse steden

Frankrijk heeft naast een overweldigende natuur ook prachtige steden vol cultuurschatten die herinneren aan een bijzondere geschiedenis. Bij ANWB zijn er genoeg campings te vinden in de buurt van prachtige steden zoals de bruisende hoofdstad Parijs, het culinaire Lyon, wijnstad Bordeaux en het charmante Straatsburg. In Zuid-Frankrijk kampeer je met korting in de buurt van mondaine badplaatsen als Nice, Cannes en Marseille.

Betaalbaar Frankrijk met de kinderen

Kamperen met korting in Frankrijk doe je ook op gezellige familiecampings. Dat zijn ruim opgezette kampeerlocaties aan of vlak bij zee of in een fraai natuurgebied. Op deze campings is alles aanwezig voor een ontspannen familievakantie. Naast een restaurant en campingwinkel is er een zwemparadijs voor de kinderen. Verder vermaken jong en oud zich met een leuk animatieprogramma vol activiteiten: van knutselen, aquagym, jeu de boules en sporttoernooien tot workshops, wijnproeverijen en liveoptredens.

ANWB Kampeerkaart CKE

Ben je nog niet in het bezit van de ANWB Kampeerkaart CKE? Lees hier alles over de ANWB Kampeerkaart CKE en vraag hem aan!

ANWB Kampeerkaart CKE

Shop alles voor je kampeervakantie naar Frankrijk bij ANWB

Bekijk alle verplichte automaterialen en alles voor op de camping in Frankrijk in de webshop van ANWB.