Kamperen met korting in Groot-Brittannië

Adembenemende kustlijnen, schilderachtige heuvellandschappen, pittoreske dorpjes, prachtige landschapstuinen en bruisende steden - kamperen met korting in Groot-Brittannië staat garant voor een scherp geprijsde en bovenal veelzijdige vakantie!

Kamperen met korting met de ANWB Kampeerkaart CKE

Wist je dat je met de ANWB Kampeerkaart CKE profiteert van korting op campings in laag- en hoogseizoen en op staanplaatsen en huuraccommodaties? Met de kaart kan je op zo’n 2.500 campings in Europa terecht. Lees \hier meer over de mogelijkheden van de kaart.

Dit zijn de campings in Groot-Brittannië die korting geven met de ANWB Kampeerkaart CKE.

Geniet van een betaalbare kampeervakantie

Maak de oversteek en geniet van een betaalbare kampeervakantie in Engeland, Schotland of Wales. Kamperen in Groot-Brittannië biedt voor elk wat wils. Natuurliefhebbers kiezen voor kleinschalige campings midden in de natuur. Avontuurlijke gezinnen trekken rond en logeren op grote campings met vermaak en recreatie. Veel campings in Groot-Brittannië zijn bij ANWB te boeken met vroegboekkorting, en als je in het bezit bent van de ANWB Kampeerkaart CKE profiteer je van allerlei voordelen.

Betaalbaar wandelparadijs

Kamperen met korting in Groot-Brittannië is een aanrader voor wandelaars. Je verblijft op betaalbare campings die een comfortabel startpunt vormen om bijvoorbeeld het betoverende Lake District in Noordwest-Engeland te ontdekken. Of trek je stevige wandelschoenen aan en maak kennis met de ongerepte Schotse Hooglanden met zijn glens en lochs, of de spectaculaire berglandschappen van Snowdonia in Wales. In het romantische zuiden van Engeland wisselen indrukwekkende tuinen en ruige kliffen elkaar af. Groot-Brittannië is een wandelparadijs pur sang; een ware traktatie voor natuurliefhebbers.

Scherp geprijsde stedentrips

Kamperen met korting in Groot-Brittannië is goed te combineren met een bezoek aan de vele levendige steden die het eiland rijk is. Verblijf op een scherp geprijsde camping in de buurt van Londen en ontdek de Britse hoofdstad met zijn talloze bezienswaardigheden. Van de iconische Big Ben en het statige Buckingham Palace tot de beroemde Tower Bridge en het bruisende winkel- en uitgaansgebied rond Piccadilly Circus en Leicester Square. Ook de Schotse hoofdstad Edinburgh heeft een keur aan eeuwenoude monumenten, zoals het fraaie zeventiende-eeuwse Edinburgh Castle boven op Castle Rock. In de Old Town wandel je over de Royal Mile langs eettentjes, musea en toeristische winkeltjes.

Bezoek de Engelse stad Oxford en het beroemde New College

Naar Groot-Brittannië met de kinderen

Groot-Brittannië is een fijne kampeerbestemming met de kinderen. De ongerepte natuur leent zich voor tal van outdooractiviteiten zoals zwemmen, fietsen of een spannend wandelparcours door boomtoppen. In de talloze kastelen voelen de kinderen zich voor even prins, prinses of ridder. Probeer samen het mysterie van de rotsformaties van Stonehenge te ontrafelen of maak een geweldige treinrit in Schotland met de stroomtrein die model stond voor de Zweinsteinexpres uit Harry Potter. Sowieso is een kampeervakantie in Schotland een feest van herkenning voor fans van deze boeken- en filmreeks!

ANWB Kampeerkaart CKE

Ben je nog niet in het bezit van de ANWB Kampeerkaart CKE? Lees hier alles over de ANWB Kampeerkaart CKE en vraag hem aan!

ANWB Kampeerkaart CKE

Shop alles voor je kampeervakantie naar Groot-Brittannië bij ANWB

Bekijk alle verplichte automaterialen en alles voor op de camping in Groot-Brittannië in de webshop van ANWB.