Vrij kamperen met korting in Zweden

Een ongerepte natuur waar je overal de tent mag opzetten: kamperen met korting in Zweden is ideaal voor avonturiers die graag de vrijheid opzoeken. Voor actieve gezinnen zijn er tal van betaalbare campings om te genieten van een heerlijke outdoorvakantie.

Kamperen met korting met de ANWB Kampeerkaart CKE

Wist je dat je met de ANWB Kampeerkaart CKE profiteert van korting op campings in laag- en hoogseizoen en op staanplaatsen en huuraccommodaties? Met de kaart kan je op zo’n 2.500 campings in Europa terecht. Lees \hier meer over de mogelijkheden van de kaart.

Dit zijn de campings in Zweden die korting geven met de ANWB Kampeerkaart CKE.

Zweden met ANWB Kampeerkaart CKE

Van Skåne in het zuiden tot de provincies Värmland en Dalarna in het hart: kamperen met korting in Zweden kan op tal van plekken in dit schitterende land. Het gevarieerde aanbod bevat kleine, middelgrote en grote campings waar je met de ANWB Kampeerkaart CKE geniet van extra voordeel!

Voordelig back to basic kamperen

Met dertig nationale parken, circa 100.000 meren, honderden rivieren en een kustlijn van zo'n 3000 kilometer is Zweden met recht een natuurparadijs te noemen. Het land is dunbevolkt dus je kunt overal de wildernis in. In Zweden geldt het zogeheten Allemansrecht. Dat betekent dat je het recht hebt om van de vrije natuur te genieten. Naast vrij fietsen, wandelen, zwemmen, varen en watersporten mag je de tent midden in de natuur opzetten. Ideaal wanneer je echt back to basic wilt kamperen met korting in Zweden en geen behoefte hebt aan uitgebreide campingfaciliteiten.

Scherp geprijsde cultuurvakantie in Zweden

Zweden heeft volop mooie steden en lieflijke dorpjes waar je kennismaakt met de Zweedse geschiedenis en cultuur. Stockholm is een van de mooiste hoofdsteden van Europa, al was het maar omdat de stad zich uitstrekt over maar liefst veertien eilanden. Wandel door de oude stad, de Gamla Stan, met zijn smalle straatjes vol kleurrijke gevels van achttiende- en negentiende-eeuwse panden, en bewonder het Kungliga Slottet. Op het marktplein, de Stortorget, kom je op een gezellig terras op adem. Ook zien: de fraai gedecoreerde zalen van het Stadshuset en museumeiland Skeppsholmen.

Betaalbaar Zweden met de kinderen

Omdat je vrij kunt kamperen met korting in Zweden zijn er voor gezinnen die op zoek zijn naar een betaalbare outdoorvakantie tal van mogelijkheden. Van vrij kamperen midden in de natuur tot een verblijf op een comfortabele camping. Met zoveel ongerepte natuur tot je beschikking zijn er vrijwel overal mogelijkheden om te zwemmen, kanoën, varen en fietsen. Zweden heeft ook een aantal mooie dierentuinen, zoals Kolmården, Nordens Ark en berenpark Grönklitt. Ook een dagje pretpark is goed mogelijk, zoals Junibacken en Gröna Lund in Stockholm en het bijzondere Astrid Lindgrens Wereld. In dit themapark komen alle figuren uit de boeken van deze beroemde Zweedse schrijfster voorbij, waaronder Pippi Langkous.

ANWB Kampeerkaart CKE

Ben je nog niet in het bezit van de ANWB Kampeerkaart CKE? Lees hier alles over de ANWB Kampeerkaart CKE en vraag hem aan!

ANWB Kampeerkaart CKE

Shop alles voor je kampeervakantie naar Zweden bij ANWB

Bekijk alle verplichte automaterialen en alles voor op de camping in Zweden in de webshop van ANWB.