Beleef de Pyreneeën in de omgeving van Lleida!

In samenwerking met Campings de Lleida.

In het westen van de regio Catalonië ligt de provincie Lleida. Gelegen in de nog ongerepte natuur van de Pyreneeën kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen. Bezoek bijvoorbeeld het Aigüestortes National Park met zijn meren, toppen en dalen. Sportief aangelegd? Dat kan in de hele regio. Er zijn genoeg opties: paragliding, rafting, bungeejumpen, klimmen, quads... Je kunt natuurlijk ook direct vanuit de camping gaan wandelen of culturele plekken bezoeken. Er is genoeg te bezichtigen. Bezoek één van de vele Romaanse kerken of bekijk de sterren vanuit het Astronomisch Observatorium in El Montsec.

Campings in Lleida

Wandelen en fietsen

Deze zomer vind je in de hele regio allerlei routes om lekker te mountainbiken, hardlopen of rustig te wandelen, met vertrek en aankomst op de camping. Je vindt de routes op Wikiloc en op de speciale website. Je volgt de routes met GPS, de moeilijkheidsgraad klimt van groen (gemakkelijk) via blauw naar rood (moeilijk). Op de campings vind je altijd ruimtes speciaal voor de schoonmaak en onderhoud van je fiets, met alle basis reserveonderdelen. Er zijn al 60 routes om uit te kiezen!

Duurzaam verblijf

Verblijf op een van de vele mooie campings midden in de natuur omgeven door meren en bossen tussen de Pre-Pyreneeën en de Pyreneeën. Een aantal campings zijn onderscheiden met de Biosphere Destination-certificering welke pleit voor duurzaamheid, verantwoordelijkheid en ecologisch toerisme. Naast je eigen kampeermiddel kun je op diverse campings verblijven in de mooiste huuraccommodaties. Je vindt ze in alle gradaties. Van eenvoudige hutten tot glamping-tenten. Mooie extra: huisdieren zijn op de meeste campings meer dan welkom!

Campings in Lleida

Alle campings in Lleida