Maak je eigen luxe huis-op-wielen nog leuker én handiger met deze tips


1. Weg kou!

Neem je favoriete kussentjes en dekens mee. Dat maakt het meteen huiselijk en daarnaast houden ze je warm tijdens frisse avonden. Een warm schapenkleed doet het altijd goed. Om bijvoorbeeld over je bank of campingstoel te draperen, of lekker buiten onder je voeten te leggen.

Hobby Excellent Edition Caravan

2. Fijn servies

Luxe caravans zoals de Hobby Excellent Edition hebben vaak al een mooie kleurbasis. Het wordt nóg mooier als er een mooi servies en bestek op tafel staat. Er zijn mooie lichtgewicht serviezen in alle soorten en kleuren verkrijgbaar.

3. Rommel uit de caravan

Rondslingerende spullen in een caravan is precies wat je niet wil. Alles op een vaste plek, zo houd je het leefbaar. Denk daarom goed na wat je echt nodig hebt. Hang of leg alles in mandjes op naam overzichtelijk in de kast- en opbergruimte. Er zijn zelfs verlichte kleding- en verwarmde garderobekasten voorhanden! Laat jezelf goed informeren over de verschillen per model.

4. Kssssht!

Insecten maken weinig kans als je horren of vliegengordijnen plaatst. Zowel bij de dakluiken als voor de ramen en de deur. Daarnaast kun je zorgen dat je eten opbergt in handige afsluitbare bakjes. De Hobby Excellent Edition wordt standaard geleverd met een hordeur en insectenrolgordijnen bij alle ramen en dakluiken: wel zo makkelijk.

5. Kleur en sfeer

De sfeerverlichting geeft je huis-op-wielen ’s avonds ook een prachtige uitstraling. Via Bluetooth kun je zo’n beetje alles regelen in de caravan. Dim het licht via de app of zet het juist wat feller voor een potje kaarten. Ook leuk: neem eigen kerstverlichting mee en hang die langs je voortent of tussen je caravan en de bomen in. Bijkomend voordeel is dat goede verlichting caravans ook nog eens minder aantrekkelijk maakt voor inbrekers. De Hobby Excellent Edition komt standaard met een centraal bedieningspaneel voor sfeerverlichting.

6. Cool koken

Struin de lokale markt af voor groenten, fruit, bloemen en kruiden. Zoek de mooiste exemplaren uit en decoreer op tafel. Dat ziet er niet alleen lekker uit, maar is ook nog eens hartstikke gezond! Potjes met verse kruiden geven je niet alleen een huiselijk gevoel, maar je caravan gaat er ook heerlijk van ruiken (en het kan soms insecten afschrikken). Groenten niet lang houdbaar? Geen probleem voor de Excellent Edition-serie van Hobby! Deze heeft een grote koelkast met uitneembaar vriesvak.

7. Veiligheid

Je denkt er misschien niet meteen aan. Veiligheid gaat van rookmelder en brandblusser tot de boiler en de verwarming. Niet de mooiste accessoires, maar wel nodig. Leid de aandacht af met kleurige lichtgewicht decoraties, maar zorg dat deze goed vastzitten en niet kunnen verschuiven tijdens de reis.

8. Kampeer op maat

Er zijn tien verschillende indelingen van de binnenkant van de Hobby Excellent Edition. Net wat je wilt, qua zitgroep bijvoorbeeld. Rondzit of banken aan de zijkant? Sommige modellen zijn zelfs helemaal op kleine kinderen ingericht: voor ieder wat wils!

Dealers bij jou in de buurt

Bekijk hieronder welke dealers bij jou in de buurt je kunnen helpen met al je vragen over de Hobby Excellent Edition.

Bekijk hier alle dealers bij jou in de buurt.

Staanplaatsen voor jouw caravan