Voordelig kamperen met ANWB Kampeerkaart CKE

Voordelig kamperen met ANWB Kampeerkaart CKE

2 min read

Voordelig kamperen doe je in Nederland of over de grens op zogeheten CKE-campings. Deze campings zijn aangesloten bij het Camping Key Europe voordeelprogramma van ANWB en bieden mooie kortingen aan in het hoog- en laagseizoen.

Inhoudsopgave

ANWB Kampeerkaart CKE

In Europa zijn ruim 2400 CKE-campings. Als houder van de ANWB Kampeerkaart CKE profiteer je het hele jaar door van korting op deze campings en geselecteerde kampeerreizen. Bovendien ben je via het lidmaatschap met een reisgezelschap tot zes personen WA-verzekerd voor schade aan de camping of eigendommen van andere kampeerders.

Andere voordelen van de CKE kaart

Andere voordelen van de CKE kaart
Andere voordelen van de CKE kaart

De ANWB Kampeerkaart CKE heeft ook andere voordelen. Zo dient de kaart als vervangend legitimatiebewijs wanneer je incheckt op de camping. Je hoeft dus geen paspoort of ID-kaart af te geven. Daarnaast krijg je als CKE kaarthouder elk jaar de ANWB-gids Erkende Campings, met duizenden campings in Europa die van ANWB 3 tot en met 5 sterren krijgen.

Drie mooie CKE-campings

Op zoek naar een CKE-camping? Doe met onderstaande voorbeelden vast wat inspiratie op! Op Camping Le Pin Parasol in de Vendée in Frankrijk krijg je als CKE kaarthouder 5 procent korting op huuraccommodaties. Je huurt op deze vijfsterrencamping verschillende typen cottages, variërend van knus en met een rustieke uitstraling tot ultramodern. Verder heeft deze camping volop zwem- en wellnessmogelijkheden en een animatieprogramma voor alle leeftijden.

📧 Nieuwsbrief – mis onze tips en aanbiedingen niet!
Ik geef de ANWB toestemming mij per email te benaderen met de nieuwsbrief ANWB Vakantie met daarin alles voor een zorgeloze vakantie: inspiratie, praktische info en de leukste reisaanbiedingen.

Ardoer Vakantiepark Ackersate in Gelderland

Als houder van de CKE kaart geniet je op deze CKE Camping met vijf sterren ook in het laagseizoen van korting op een staanplaats. De ruim opgezette comfortplaatsen zijn toegankelijk voor mindervaliden en hebben indien gewenst privésanitair en een aansluiting voor kabeltelevisie. Deze grote familiecamping vlak bij de Veluwe verhuurt bijzondere accommodaties en beschikt over een zwemparadijs. Verder zijn er speeltuinen en sportvelden, een trampolinepark, midgetgolfbaan, dierenpark en animatieprogramma.

Camping Bella Italia in Verona

Op deze grote parkachtige camping aan het Gardameer profiteer je als houder van de ANWB Kampeerkaart CKE van korting op de kampeerplaats. De vrij ruime staanplaatsen zijn afgebakend en liggen deels beschut in een bosrijke omgeving. Verder huur je op deze vijfsterrencamping verschillende typen accommodaties, waaronder comfortabele bungalows en fraaie appartementen. De camping heeft uitgebreide zwemfaciliteiten, inclusief een aantal peuterbaden. Het animatieteam organiseert tal van activiteiten en er is een miniclub voor de allerkleinsten. Ook geniet je met het hele gezin van thema-avonden en livemuziek.

Laatste aanpassing: 09/05/2024