Kleine campings in Piemonte

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Piemonte

2 personen
10 campings gevonden
<
1
>

Genieten van wonderschoon Italië op een kleine camping in Piemonte

Wil je genieten van rust en ruimte in het prachtige Italië? Dan is een vakantie op een kleine camping in Piemonte perfect voor je. Een kleine camping is overzichtelijk, zonder grote hordes toeristen, en er hangt vaak een heel gemoedelijke sfeer. De voorzieningen zijn op kleinschalig opgezette campings van uitstekende kwaliteit. Op deze themapagina vind je alle kleine campings in of vlak bij Piemonte.

Onthaasten in Piemonte

Piemonte is nog niet ontdekt door het massatoerisme. Niets moet en alles mag, en dat is exact de sfeer die in deze noordwestelijke streek van Italië heerst. Glooiende heuvels met pittoreske dorpjes zijn het decor van deze schitterende regio. Geniet hier van culinair Italië met bijvoorbeeld de lekkerste truffels en heerlijke wijn. Op een kleine camping in Piemonte kom je volledig tot rust. En wil je toch graag winkelen in een van de steden in de buurt, dan is Turijn een aanrader. Ook Turijn wordt nog niet overspoeld door grote groepen toeristen. Er zijn hier veel bezienswaardigheden die de moeite waard zijn, zoals historische gebouwen en musea.

Actief op vakantie

Piemonte is zo mooi dat je zo veel mogelijk van de regio wilt ontdekken. Huur dan ook een fiets en trek eropuit. Ten noorden van Piemonte ligt het Alpengebied, een echte aanrader om op de fiets te bewonderen. Er zijn diverse militaire paden die omgevormd zijn tot fietspaden die je vrijwel moeiteloos door dit bergachtige gebied leiden. Wil je iets meer ontspannen op de fiets zitten, ga dan naar de gebieden Roero, Langhe en Monferrato en houd onderweg pauze in een van de eeuwenoude dorpjes.