Kamperen in het Bregenzerwald

5 campings, vul je reisgegevens in om het aanbod te zien

Calendar
Aankomst

-

Vertrek

-

Guests

Kamperen in het Bregenzerwald

Alle 5 campings bekijken
  • Populaire regio's
  • Populaire plaatsen

Kamperen in het Bregenzerwald

Camping Vorderboden
Favorieten
Camping Vorderboden

Oostenrijk / Vorarlberg / Brögen

4.8Uitstekend(204Recensies)

Honden toegestaanRestaurantBroodservice

Staanplaatsen (80)

Feiten over camping

Aantal campings5
Beoordelingen van campings214
Gemiddelde beoordeling4.1

Kamperen met hond in Tirol

Bekijk alle campings

Kamperen met kinderen in Tirol

Bekijk alle campings

Kamperen met wellness in Oostenrijk

Bekijk alle campings

Andere thema's

Populaire voorzieningen

WiFi

Internet

Grocery

Supermarkt

Restaurant

Restaurant

Bakery

Broodservice of bakkerij

Wellness

Wellness

Bathing Possibility

Mogelijkheid tot baden

Sanitary Facilities

Sanitaire voorzieningen zeer goed

Washing Machine

Wasmachine

Playground

Speeltuin

About Us

Het ANWB-team

Camping Vorderboden
Camping Vorderboden

Bij het kamperen in het Bregenzerwald ontdekken de gasten de populaire vakantieregio ten zuidoosten van Bregenz van zijn natuurlijke kant. Tijdens wandelingen in de Glatthorngroep of de Mittagsfluh worden actieve wandelaars met een beetje geluk vergezeld door zeldzame steenbokken en adelaars. Ritten op de historische Wälderbähnle of een bezoek aan het wildpark in Feldkirch behoren tot de hoogtepunten voor gezinnen. Ook hondenbezitters beleven een ontspannen vakantie tijdens uitstapjes met hun viervoeters door de prachtige natuur.

Bijzonderheden van kamperen in het Bregenzerwald

De campings in Schetteregg aan de voet van de plaatselijke berg Winterstaude op een hoogte van meer dan 1.000 m zijn de perfecte bestemming voor een afwisselende actieve en gezinsvakantie. In de buurt nodigen de Bregenzerach en de Subersach uit tot spetteren. Natuurliefhebbers vinden in Riefensberg ook verzorgde campings in het natuurpark Nagelfluhkette.

Natuur- en cultuurvakantie kunnen perfect gecombineerd worden op de campings in Bezau. Van hieruit rijden vakantiegangers in slechts 30 minuten naar de Vorarlbergse hoofdstad Bregenz. Moderne campings in het Bregenzerwald nodigen ook uit voor een onbezorgde vakantie in de frisse lucht in het biosfeerpark Großes Walsertal. De regio scoort met meer dan 40 bergtoppen en 47 gekweekte almen.

Weer

In vergelijking met andere vakantieregio's in Oostenrijk valt er in het Bregenzerwald bovengemiddeld veel neerslag. Het is daarom de moeite waard om regenkleding mee te nemen als u in het Bregenzerwald gaat kamperen. Net op tijd voor het zomerseizoen zijn de temperaturen op de campings in april met maximaal 13 graden perfect om te wandelen en te mountainbiken. De nachten blijven dan grotendeels vorstvrij.

De zon schijnt bijzonder vaak van juni tot augustus, zeven tot acht uur per dag. Dan warmt de lucht op tot maximaal gemiddeld 23 graden Celsius. Ook in september en oktober is het weer nog aangenaam voor uitstapjes. Dan verkleuren de bladeren in de vakantieregio in prachtige oranje en gele tinten.