Charmecampings in Luxemburg

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in Luxemburg

2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

In alle rust kamperen op een charme camping in Luxemburg

Kamperen op een charme camping in Luxemburg is een goed idee voor liefhebbers van rust, ruimte en vrijheid. Je verblijft op een sfeervolle camping in een van de kleinste landen van Europa. De fijne kampeerlocatie helpt je om écht te genieten van wat het groothertogdom Luxemburg te bieden heeft op het gebied van natuur en cultuur.

De groene bossen van Luxemburg

Luxemburg staat bekend om zijn uitgestrekte groene wouden. Ruim een derde van Luxemburg is bedekt met bos. De natuur is een oase van rust en nodigt uit om te wandelen en te fietsen. De zuivere boslucht en indrukwekkende vergezichten zijn niet voor niets in trek bij natuurliefhebbers en helpen je alle drukte en stress van thuis volledig los te laten.

De indrukwekkende historie van het groothertogdom

Luxemburg is een land met een eigen geschiedenis. De wortels van het groothertogdom gaan zelfs terug naar de Romeinse tijd. Door de jaren heen zijn er vele kastelen en vestingwerken gebouwd, en inmiddels behoort Luxemburg tot een van de rijkste landen binnen Europa. Naast een bezoek aan de hoofdstad zijn ook de kastelen van Vianden en Bourscheid een aanrader om met eigen ogen te aanschouwen.

Gemoedelijk kamperen op een charme camping

Knus kamperen is mogelijk op een charme camping in Luxemburg. Een charme camping is kleinschalig van opzet, maar wel met alle voorzieningen binnen handbereik. Je kampeert vaak midden in de natuur en een campingbeheerder geeft je graag tips over bezienswaardigheden in de omgeving. Juist de persoonlijke betrokkenheid van de campingeigenaar maakt kamperen op een charme camping in Luxemburg beslist de moeite waard.