Charmecampings in Luxemburg

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings Luxemburg

Charme
Charme
X
Landen
Luxemburg
X
Wissen

6 campings gevonden

<
1
>

Kom tot rust op een charmecamping in Luxemburg

Luxemburg is een land van uitgestrekte natuurgebieden en historische plaatsjes. Vanaf een charmecamping in Luxemburg dompel je jezelf helemaal onder in deze idyllische wereld. Geniet van je eigen ruime staanplaats en ontdek de comfortabele faciliteiten op het terrein, zoals draadloos internet, wasgelegenheid en een klein restaurant. Doordat de meeste van deze campings op rustige plekken in de natuur liggen, heb je genoeg kansen om de groene wouden van Luxemburg te ontdekken. Boek een charmante familiecamping, of kies juist voor een rustig kampeerterrein met beperkte staanplaatsen.

De natuur van Luxemburg

Op een charmecamping in Luxemburg verblijf je veelal midden in de natuur. Een wandeling of fietstocht in een groot natuurpark is dus zo georganiseerd. Wandel langs de oever van de Moezel of kijk je ogen uit in het Müllerthal. Hier wisselen dichtbegroeide bossen en uitgestrekte weilanden elkaar af. Het groene landschap van natuurpark Obersauer mag je ook niet overslaan.

Aangenaam kamperen

De meeste Luxemburgse charmecampings zijn kleinschalig opgezet, maar er is voldoende te beleven. Sportievelingen genieten van de verschillende sportveldjes op het terrein, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Enkele campings hebben ook een eigen animatieteam, waardoor er elke dag weer leuke activiteiten voor de kleintjes zijn. Maak een rit op een paard of huur wat fietsen op de camping, waarmee je de omgeving verkent.

Beleef de cultuur

Omdat deze charmante campings meestal in rustige gebieden liggen, is het leuk om af en toe de bruisende steden van Luxemburg te bezoeken. Breng een bezoek aan de hoofdstad of bewonder de bezienswaardigheden in je directe omgeving, zoals de kastelen van Vianden en Bourscheid. Natuur en geschiedenis komen mooi samen in de ruïne van het plaatsje Esch-sur-Sûre.

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter