Groene campings in Drenthe

  • Rust, ruimte en veel privacy
  • Geen animatieteams, stacaravans of kantines
  • Aandacht voor natuurbeleving, duurzaamheid en cultuurhistorie
  • (Let op geen USP maar losse tekst) Natuurkampeerkaart verplicht

Groene campings in Drenthe

Wissen
2 personen
7 campings gevonden
<
1
>

Optimaal genieten van rust, ruimte en mooie natuur op een groene camping in Drenthe

Vier je vakantie op een groene camping in Drenthe, dan geniet je optimaal van rust, ruimte en mooie natuur. Je wordt wakker van fluitende vogels of een kabbelend beekje en binnen mum van tijd begeef je je op de mooiste wandel- en fietsroutes. De kids vermaken zich de hele dag in het zwembad, aan een meertje of bij het animatieteam, terwijl jij op de kampeerplaats of bij het zwembad een goed boek leest.

Op grote afstand van snelwegen, spoorwegen en industrieterreinen

Op een groene camping in Drenthe ontsnap je even helemaal aan de dagelijkse hectiek. Deze kampeerterreinen zijn op grote afstand van snelwegen, spoorwegen en industrieterreinen gelegen, waardoor je al het natuurschoon ontdekt dat deze provincie je te bieden heeft.

Tal van sportieve activiteiten in de regio

Voor de actieve vakantieganger is Drenthe een van de meest gewilde provincies om vakantie te vieren. Je kunt rondom de groene camping in Drenthe verschillende activiteiten ondernemen, waaronder wandelen, fietsen, kanoën of kajakken. Voor een dagje uit bezoek je een van de mooie Drentse steden en dorpen, zoals Orvelte, Ruinen of Coevorden. Even bijkomen na een lange dag weg? Dat doet je natuurlijk op je camping, midden in het groen.