Campings op Ameland waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings op Ameland waar honden zijn toegestaan

Wissen
2 personen
58 campings gevonden

Uitwaaien op een camping in Ameland met de hond

Als jij ook blij wordt van een vakantie met je trouwe viervoeter én houdt van zon, zee en wind, dan is een vakantie op een camping in Ameland met je hond iets voor jou. Geniet van de wind in je haren terwijl je keer op keer de bal werpt; je hond leeft zich helemaal uit en je hebt weer echt even tijd voor elkaar.

Een camping in Ameland met hond heeft veel te bieden

Je kiest voor een vakantie op een camping in Ameland met hond wanneer je houdt van kamperen zonder in te boeten aan comfort. Op de camping maak je gebruik van goed onderhouden sanitair en meestal koop je je brood gewoon op de camping. Ook een winkel is nooit ver weg. Een voordeel van een camping waar honden altijd welkom zijn, is dat je misschien andere leuke hondeneigenaren leert kennen waarmee je samen heerlijk lange strandwandelingen maakt. Zo maakt je vierpotige maatje nieuwe hondenvrienden.

Honden op het strand

Honden zijn doorgaans op alle stranden van de Waddeneilanden toegelaten en meestal mag dit zelfs los, zolang hij maar onder toezicht staat. Op de (bewaakte) badstranden moet hij wel aan de lijn. Houd er ook rekening mee dat je waarschijnlijk extra zult moeten betalen voor de pont.

Waarom Ameland?

Ameland kreeg in 2009 de Quality Coast Award en wordt ook wel de Waddendiamant genoemd. Je geniet er van natuurpracht, spot zeehonden, bezoekt gezellige dorpjes en beklimt de 56 meter hoge vuurtoren.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter