Charmecampings in Friesland

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in Friesland

2 personen
6 campings gevonden
<
1
>

Geniet van ruimte, rust en natuur op een charme camping in Friesland

Een charme camping in Friesland is vanuit alle uithoeken in Nederland goed bereikbaar en leent zich hierdoor perfect voor een midweek, een week of zelfs langer weg. Je kampeert op een van de mooiste plekken van Nederland en geniet van ruimte, rust en natuur. Iedere camping is tot in de puntjes verzorgd. Aandacht voor detail staat namelijk centraal bij de campingbeheerders van een charme camping.

Zorgeloos kamperen op een idyllische plek

Zoek je naar een kleine, middelgrote of grote camping? Dat kan! Een charme camping in Friesland is in alle drie de varianten mogelijk. Je kunt in duinmeren zwemmen, genieten van privacy op een boscamping, per kano de omgeving verkennen of juist volop waterpret beleven in een openluchtzwembad. Met stranden, zwembaden, leuke dorpjes en heerlijk eten heeft Friesland je veel te bieden.

Volop activiteiten in eigen land

Voor het ultieme vakantiegevoel hoef je niet lang in de auto te zitten naar een (verre) bestemming in Europa. Zo kan je in Friesland watersporten beoefenen en naar musea zoals het Fries Museum of het Nature Museum Friesland. Ook is de Friese hoofdstad Leeuwarden het bezoeken waard. Uiteraard wil de campingbeheerder je alles vertellen over de activiteiten die je in de nabije regio kunt ondernemen.