Campings in Harderwijk met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Harderwijk met zwembad

2 personen
5 campings gevonden
<
1
>

Een spetterende vakantie op je camping in Harderwijk met zwembad

Harderwijk is een prachtige locatie om in eigen land op vakantie te gaan en biedt veel activiteiten voor kinderen, van uitjes in de stad tot waterpret in het zwembad. Daarom is een camping in Harderwijk met zwembad ideaal voor een gezinsvakantie.

Plonzen, zwemmen en spelen in het zwembad bij de camping

Van een peuterbad tot zwemparadijs - er zijn tal van campings in Harderwijk met zwembad. De kinderen kunnen er naar hartenlust zwemmen, plonzen en spelen. Zelf trek je er baantjes of geniet van het bubbelbad. In een ondiep peuterbad ontdekken de allerkleinsten onder jouw begeleiding waterattracties zoals tuimelaars en fonteintjes. Is de camping in Harderwijk met zwembad extra kindvriendelijk? Dan halen de kinderen ook hun hart op in de speeltuin(en), op springkussens of in de indoorspeeltuin.

Ontdek vanuit je camping in Harderwijk de omgeving

Niet alleen is een camping met zwembad in Harderwijk ideaal met kinderen, ook de omgeving leent zich voor een gezinsvakantie. Het eerste waar je waarschijnlijk aan denkt is het Dolfinarium Harderwijk en daar geniet je inderdaad van prachtige watershows. Maar ook op de Veluwe maak je prachtige wandelingen en kan je op het Veluwemeer watersporten beoefenen. Bezoek ook Walibi Holland aan de andere kant van het Veluwemeer voor een dagje pretpark inclusief achtbanen en nogmaals… waterpret!