Vakantiehuizen in Gelderland

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Gelderland

2 personen
34 campings gevonden

Een ontspannen vakantie in de natuur in een vakantiehuis in Gelderland

Verblijf in een vakantiehuis in Gelderland in de groenste provincie van Nederland. De Veluwe is het pronkstuk van deze streek, maar vergeet ook zeker de uitgestrekte bossen van de Achterhoek niet. In de Betuwe bezoek je eeuwenoude steden als Tiel en Culemborg. Ook bruisende steden als Nijmegen en Arnhem liggen om de hoek. Een vakantie in Gelderland biedt dus voor ieder wat wils.

Ontdek de Big Five van de Veluwe

Tijdens je vakantie in een vakantiehuis in Gelderland genieten natuurliefhebbers volop van het nationale park de Hoge Veluwe. Het populairste en grootste natuurgebied van Nederland beschikt over kilometerslange wandel- en fietspaden voor de meest fraaie tochten in de natuur. Doe je wandelschoenen aan en trek langs bossen, stuwwallen, heide en zandverstuivingen. Wie weet vind je onderweg de Big Five van de Veluwe: de ree, het edelhert, de vos, het wilde zwijn en de Schotse hooglander. Ook bevindt zich op de Veluwe het Kröller-Müller Museum. Terwijl de volwassenen genieten van alle kunst ravotten de kinderen op de speeltoestellen.

Met het gezin naar een pretpark

Gedurende je vakantie in Gelderland maken gezinnen met kinderen een dagtrip naar het gezellige kinderpretpark Julianatoren. Hier zijn meer dan zestig attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Voor spectaculaire achtbanen bezoek je Walibi Holland in Biddinghuizen. Dierenliefhebbers bezoeken de Apenheul in Apeldoorn. Dit is geen standaard dierentuin met kooien en tralies. Hier wandelt meer dan de helft van de apen namelijk los door het park. Andere dierentuinen in de buurt zijn Burgers' Zoo in Arnhem en Ouwehands Dierenpark in Rhenen, waar de beroemde panda's verblijven.