In het Groen campings in Groningen

  • Campings, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties door heel Europa
  • Altijd middenin ’t groen
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Kwaliteit, kleinschalig, authentiek en gastvrij

In het Groen campings in Groningen

2 personen
7 campings gevonden
<
1
>

Kampeer in alle rust op In het Groen campings in Groningen

Kamperen bij de boer of op het platteland? Met een ruim aanbod In het Groen campings in Groningen valt er genoeg te kiezen. Je kampeert altijd midden in 't groen en daarom beleef je volop plezier aan het buitenleven. Help de boer met het voeren van koeien, paarden, schapen en geiten of kom volledig tot rust in een accommodatie met een landelijk en charmant karakter. 's Morgens ontwaak je dankzij de fluitende vogels en ontbijt je in de aangename ochtendzon.

Op stap in de provincie Groningen

Tijdens je vakantie trek je vanzelfsprekend de provincie in. De stad Groningen bruist van de rijke historie en vele bezienswaardigheden. Beklim er de Martinitoren of bezoek een van de gezellige marktpleinen. Overal zijn er cafés open voor een hapje en een drankje. Zoek je liever de rust op? Neem deel aan een wadlooptocht in Pieterburen en voel de zeebodem onder je voeten, terwijl een frisse bries door je haren waait.

Gezellig en kleinschalig kamperen

De In het Groen campings in Groningen staan garant voor kleinschalige gezelligheid. Dankzij het groen, de rust en ruimte ontspan je hier optimaal. Op de camping zelf is ook van alles te doen. Kinderen nemen er deel aan allerlei activiteiten of proberen spelletjes uit die typerend zijn voor Groningen. Bij regenachtig weer bezoek je een indoorspeeltuin of speel je met elkaar Monopoly in de tent of caravan.

In het Groen is onderdeel van de vereniging Vekabo. Vekabo staat voor Vereniging Kampeerboeren en heeft onlangs haar naam veranderd naar In het Groen.