Kindercamping in Groningen

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindercamping Groningen

2 personen
53 campings gevonden

Kindercamping in Groningen: een geslaagde vakantie met het hele gezin!

Op de kindercampings in Groningen beleeft het hele gezin een geslaagde vakantie. De veelzijdige provincie Groningen biedt voor ieder wat wils. Maak een reis door het schilderachtige landschap met eeuwenoude kerkjes, pittoreske dorpjes en uitgestrekte landerijen. Bovendien geniet je in de verscheidene vogelrijke gebieden volop van de natuur. Bewonder een monumentale boerderij in Groningen, maak een boottocht op een heus vissersschip of beleef uren waterpret in het zwembad op de camping.

Speciaal geselecteerd voor een prettige gezinsvakantie

De campings die de inspectiekids van ANWB Explorers binnen dit thema selecteerden zijn speciaal geschikt voor gezinnen met kinderen. De inspectiekids kijken hierbij naar de verscheidene faciliteiten, zoals de speeltuin, de animatie, het zwembad en al het overige dat tot een geslaagde kindervakantie leidt. Zo kan het hele gezin genieten van een prettige vakantie.

Een vakantie in Groningen: voldoende te beleven!

Niet alleen op de kindercamping zelf maar ook elders in de provincie Groningen is genoeg te doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de zeehondencrèche in Pieterburen. Hier zie je van dichtbij hoe de opgevangen zeehonden worden verzorgd. Soms is er zelfs een mogelijkheid voor de kleintjes om een zeehond te voeren. Wat een belevenis!

#