Campings in Maastricht met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Maastricht met zwembad

2 personen
14 campings gevonden
<
1
>

Een onbezorgde vakantie op een camping dicht bij Maastricht met zwembad

Je bent relatief snel op de camping dicht bij Maastricht met zwembad. Toch lijkt het alsof je je in Limburg reeds in het buitenland bevindt. Tijdens de heenreis kom je al snel de prachtige omgeving tegen. Ideaal om een leuke fiets- of wandeltocht te maken tijdens je vakantie.

Breng een bezoek aan de bruisende hoofdstad van de provincie

Een bezoek aan de bruisende hoofdstad van de provincie mag natuurlijk niet ontbreken. Sterker nog, hier vermaak je je gemakkelijk meerdere dagen. Maak kennis met de befaamde terrascultuur, wandel door het gezellige Wyck en geniet van een lekkere picknick in het stadspark. Neem je plaats op de terrasjes, dan zijn een stukje Limburgse vlaai of een lokaal biertje het proberen waard. Even bijkomen na een gezellige en geslaagde dag doe je op de camping dicht bij Maastricht met zwembad.

Een verfrissende duik neem je op de camping dicht bij Maastricht met zwembad

Naast Maastricht zijn steden als Valkenburg, Heerlen, Kerkrade en het historische drielandenpunt in Vaals zeker het bezoeken waard. Echter kan een citytrip behoorlijk intensief zijn, vooral tijdens de warmste dagen van het jaar. Neem daarom iedere dag een verfrissende duik in het zwembad of geniet van een goed boek op je ligbedje terwijl de kids zich uren vermaken in het water.