Charmecampings in Limburg

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in Limburg

2 personen
12 campings gevonden
<
1
>

Ontdek de veelzijdige natuur vanuit een charme camping in Limburg

Vanuit een charme camping in Limburg sta je direct in de prachtige en veelzijdige natuur van de provincie. De regio verken je makkelijk per fiets of wandelend. Zowel de Maasduinen als de Groote Peel zijn erg geliefd onder actieve vakantiegangers. Gaat je hart sneller kloppen van actie op het water? Breng dan zeker een bezoek aan de Maasplassen bij Roermond, waar alles draait om watersport. Naast dat je hier heerlijk kunt zwemmen met het gezin leent het meer zich ook perfect om te surfen, zeilen, roeien, kanoën en waterskiën.

Verken de heuvels van Zuid-Limburg

Voor een leuke roadtrip zit je op de charme camping in Limburg helemaal goed. Trek er met het gezin een dagje op uit en verken de heuvels van Zuid-Limburg. Dit glooiende natuurlandschap voelt net als een stukje buitenland in eigen land. Maak tijdens je autorit zeker een stop in Maastricht. Je wandelt hier langs eeuwenoude stadsmuren en prachtige gebouwen. Even pauze houden? Dat doe je op de vele uitnodigende terrassen, onder het genot van een echt stukje Limburgse vlaai.

Ontdek de Limburgse keuken

Tijdens een vakantie in deze provincie staat bourgondisch genieten voorop. De kans is groot dat je ook lokale specialiteiten vindt op de menukaart van het restaurant van de charme camping in Limburg. Naast een stukje Limburgse vlaai is een frietje zoervleis zeker het proberen waard. Voor een borrel bezoek je de lokale bierbrouwerijen, waarvan de bekendste in Gulpen ligt.