Campings in Valkenburg met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Valkenburg met zwembad

Wissen
2 personen
45 campings gevonden

Veel vermaak op een camping in Valkenburg met zwembad

Op een camping in Valkenburg met zwembad ben je altijd verzekerd van voldoende vermaak. De kids hebben de tijd van hun leven in het water, maar ook in de regio is er meer dan genoeg te beleven. Van bruisende steden tot aan prachtige natuur en van leuke themaparken tot aan avontuurlijke mergelgrotten; je vind het allemaal in Zuid-Limburg.

Leuke bezienswaardigheden dicht bij de camping

Zuid-Limburg is een kleine provincie, maar er is meer dan genoeg te beleven. Breng vanaf de camping in Valkenburg met zwembad bijvoorbeeld een bezoek aan een van de vele kastelen, musea en maak een leuke familiefoto bij het drielandenpunt. Bezoek je liever een drukke en bruisende stad? Pak de auto en maak een dagtrip naar het gezellige Maastricht, Heerlen of het Duitse Aken. Op een van de vele uitnodigende terrassen probeer je een echt stukje Limburgse vlaai of later op de dag trakteer je je op een biertje uit de regio.

Ontdek het gezellige Valkenburg

Wist je dat Valkenburg in de middeleeuwen al een florerende stad was? Deze invloeden zie je in de hele plaats terug. Vooral in het centrum zie je tal van mooie huizen, kastelen en kerken. Liever de omgeving verkennen? Natuurgebied Heuvelland staat bekend als een indrukwekkend gebied dat zich tot in België en Duitsland uitstrekt. Je hebt de keuze uit talloze routes, die uitstekend staan aangegeven. Het heuvellandschap leent zich perfect voor een leuke wandeling of fietstocht.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter