Kindvriendelijke campings in Limburg

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in Limburg

2 personen
0 campings gevonden

Geniet van een heerlijke vakantie met het gezin op een kindvriendelijke camping in Limburg

Een vakantie met het gezin naar een kindvriendelijke camping in Limburg klinkt voor velen als muziek in de oren. Geen urenlange reis naar de bestemming, maar wel genieten van een mooi landschap, heerlijk eten en leuke faciliteiten. Ben jij ook op zoek naar zo'n vakantie? Neem dan zeker een kijkje tussen de campings in deze selectie. Je kiest tussen verschillende grote of kleine campings, die stuk voor stuk iets speciaals te bieden hebben.

Bewonder de prachtige natuur van Limburg

Als je je vakantie graag door wilt brengen in een prachtige landschap, dan hoef je niet per se naar het buitenland af te reizen. Het karakter en de natuur van Limburg geven je namelijk al snel het gevoel dat je een ander land aan het ontdekken bent. Geniet van glooiende heuvels, rustgevende beekjes en indrukwekkende panorama's tijdens een gezellige fiets- of wandeltocht. Aan het einde van de tocht mag je je gezin gerust belonen: met een heerlijke Limburgse vlaai bijvoorbeeld.

Houd je kroost de hele dag zoet

Een kindvriendelijke camping in Limburg is uitermate geschikt voor gezinnen. Op een deel van de kindvriendelijke campings kunnen de kinderen 's zomers de hele dag hun energie kwijt tijdens de activiteiten van een animatieteam. Dansjes met een mascotte, knutselen met de andere kinderen en waterpret tijdens de warme dagen zullen de kinderen lang bezig houden. Oudere kinderen beleven waterpret in Limburg door te leren duiken, waterskiën of flyboarden.